MENIU

Horoscop 2021: schimbări spectaculoase în viața zodiilor

Horoscop 2021

Anul 2021 este chiar după colț și, pe măsură ce ne apropiem de un nou capitol, probabil ești curios să afli ce îți rezervă astrele pentru următoarele luni. Din punct de vedere sentimental, nativii au parte de multe provocări, surprize, dar și încercări ce le vor testa limitele. 

La începutul lui 2021, Saturn va fi în zodia Capricorn, iar Jupiter va oferi roadele sale fiecărei zodii în parte. Tranzitul lui Jupiter va avea loc în zodia Vărsătorului, în luna aprilie -  septembrie. În plus, tranzitul lunar al Soarelui, precum și cel al lui Marte, Mercur și Venus în diferite semne astrologice vor oferi o nouă perspectivă asupra calității vieții amoroase.

Surprize pe plan amoros, în 2021, pentru toate zodiile!

Berbec

Vei avea parte de momente neprețuite alături de partenerul tău și veți reuși să stabiliți o legătură mai profundă. La începutul lunii ianuarie 2021, este posibil să te confrunți cu ceva probleme în relație, cauzate de lipsa de comunicare. Cu toate acestea, între aprilie și iunie și după aceea, în august și septembrie, relația voastră va fi minunată, iar viața amoroasă va fi în expansiune, chiar cu planuri mari, de căsătorie și întemeierea unei familii. În acest timp, vei câștiga forță în relația ta și încrederea reciprocă dintre tine și partenerul tău va fi la apogeu.

Taur

Anul care vine se va dovedi a fi un avantaj pentru viața ta amoroasă, deoarece îți va întări relația. Vă veți adora, pur și simplu, unul pe celălalt, și veți planifica multe călătorii împreună, pentru a vă consolida și mai mult legătura. Înțeleptul sistemului solar, planeta Jupiter va fi poziționat în a noua casă a horoscopului tău, adică cea a tradițiilor și a familiei. Dezvoltarea laturii amoroase va fi una dintre prioritățile tale în anul viitor. Vei avea parte, de asemenea, de abundență financiară, care te va ajuta să îți surprinzi partenerul cu multe daruri scumpe. Citește continuarea.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop 2021