MENIU

Horoscop 19 octombrie. Zodia amenințată de fantomele din trecut. Parcă toate îi merg pe dos

Horoscop 19 octombrie

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de marți, 19 octombrie 2021.

Berbec

Nu se întâmplă nimic deosebit astăzi, așa că ai timp să te ocupi de tine, să ieși la cumpărături, să te întâlnești cu prietenii.

Taur

Vestea primită îți confirmă că poți începe să pui în practică ceva ce planuiești de mai multă vreme. Ai grijă la detalii.

Gemeni

Cineva din familie are probleme și îți cere ajutorul. Te deranjează comentariile unui coleg care nu înțelege situația. 

Rac

Ai parte de câteva ore de muncă intensă astăzi. Pe seară, petreci împreună cu prietenii fără să te mai uiți la ceas. 

Leu

De dimineață te trezești cu gândul la un prieten vechi de la care nu mai ai nicio veste. Îl suni să-i spui că vrei să vă întâlniți.

Fecioară

În sfârșit o zi minunată. Totul decurge așa cum ai plănuit încă de la începutul săptămânii și toți cei din jur sunt multumiți.

Balanță

Partenerul de afaceri sau un coleg îți cere o mare favoare. Ar fi bine să te interesezi mai în detaliu despre ce este vorba. 

Scorpion

Ar trebui să te odihnești mai mult, dar parcă nu ai stare. Chiar și după program continui să te ocupi de problemele de la job.

Săgetător

Dimineața începe perfect, însă ești deranjat de afirmațiile unui coleg. Credeai că îți este apropiat, dar constați că te-ai înșelat.

Capricorn

Simți că mai ai nevoie de timp în legătură cu niște decizii și nu vrei să te grăbești. Vrei să iei cea mai bună hotărâre. 

Vărsător

Gândul îți zboară deja la weekend, dar la job s-au adunat cam multe probleme de rezolvat. E clar că ai nevoie de ceva ajutor. 

Pești

Primești răspuns la o solicitare mai veche. Chiar dacă nu este tocmai ce îți doreai, ești nevoit să accepți.