MENIU

Horoscop 12 iunie. Zodia care nu poate să-și țină nervii în frâu

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de luni, 12 iunie 2023.

Berbec 

Tu ai putea sa ai diverse indoieli ce te deranjeaza acum, in ciuda energiei sau a informatiilor bune pe plan financiar care iti dau o stare de bine si de stabilitate. Pune deoparte indoielile pentru acum, ele sunt cauzate majoritatea de aspecte de stima de sine sau de anxietate, ele nu sunt bazate pe realitate. 

Taur

Atractiile romantice te pot izbi in moalele capului din senin. Sa stii ca sunt mari sanse sa si primesti raspunsuri pozitive de la mai mult de un potential partener romantic, fie ca esti singur sau nu.

Gemeni

Vesti bune vin spre tine daca iti place sa calatoresti sa sa studiezi. Ai putea descoperi ca ai anumite nesigurante ascunse, dar daca depasesti anumite provocari minore ce iti vin de la oameni meschini ale caror minti doresc sa te provoace, vei vedea ca esti in stare sa realizezi si sa obtii miracole. 

Rac

Daca vrei sa gasesti cea mai buna utilizare a energiei tale jucause si creative pe care o ai acum si care o face sa fie inca si mai puternica, fa-ti timp impreuna cu un vechi prieten caruia i-ar prinde bine sa i se ridice moralul. 

Leu

O relatie romantica pare sa derapeze acum si sa existe pericolul de a se opri, dar nu te ingrijora. Nu se prevad repercursiuni pe termen lung la nimic din ce se spune sau se face acum, in special in parteneriatele romantice sau de afaceri. 

Fecioară

Se prefigureaza anumite posibile schimbari la locul de munca si urmare a lor, este posibil ca spre tine sa vine mai multa munca, mai multe ore, toate din cauza comportamentului sau incompetentei cuiva din echipa. Tine-ti nervii in frau.

Balanță

Focusul tau se muta spre zona spirituala a vietii tale, trecand prin emotional si asta anunta categoric schimbari la orizont. S-ar putea sa ai un fel de criza de credinta si incredere cum ar fi despre locul tau pe scara sociala.

Scorpion

In continuare tu esti atent cu privire la cuvintele tale acum, insa sa stii ca in zona vietii de iubire si a parteneriatelor asumate esti predispus la cele mai mari erori de judecata. Nu sari cu intrebari in domeniile acestea, orice ar fi. 

Săgetător

Tu esti plin de energie si entuziasm acum, sau cel putin asa ar trebui, drept pentru care esti in stare sa devorezi un munte de responsabilitati. Uneori esti totusi prea energic si asta poate duce la discutii sau conflicte daca esti prea insistent in a rezista compromisurilor ce se mai impun in relatiile cu cei din jur.

Capricorn

Ai putea descoperi ca partenerul tau a tinut secrete financiare de tine, dar partea buna este ca aveti mai multi bani in conturile bancare decat ai crezut. Daca esti singur, ai putea vedea ca un sfatuitor financiar a avut dreptate intr-o privinta importanta si beneficiezi de asta. 

Vărsător

O asociere, o uniune sau poate chiar un coleg de munca prietenos se poate dovedi a fi acum o forma de provocare pentru tine, scrie sfatulparintilor.ro. Nu este o zi buna sa ai confruntari si contraziceri, mai ales cu orice cunostinta profesionala, dar este o zi buna sa iti planifici idei si actiuni pentru stabilitatea ta financiara de termen lung.

Pești

Ai putea fi fortat sa te confrunti cu cineva apropiat de tine care te suna sau apare din senin cu vesti provocatoare sau deprimante. Distanteaza-te de la a-ti asuma tu responsabilitatea pentru fericirea sa.