MENIU

Gimnastica minții. Poți găsi pisica ascunsă în imagine în doar 12 secunde? Testul minților sclipitoare

Gimnastica minții. Poți găsi pisica ascunsă în imagine în doar 12 secunde? Testul minților sclipitoare/ Captură foto

Poate părea un test destul de simplu la prima vedere, dar, dacă vom privi lucrurile cu ceva mai multă atenție, vom vedea imediat cât de dificilă este, de fapt, acestă provocare. Mai precis, ni se cere să găsim pisica ascunsă în acest desen în numai 12 secunde, un lucru pe care doar foarte puțini oameni îl reușesc! 

Atunci când vine vorba despre astfel de teste de inteligență, mulți dintre noi cădem în capcana de a subestima dificultatea reală pe care o au. Deși pare destul de simplu să găsim un anumit obiect, ori animal, în astfel de imaginii, adevărul este că astfel de provocări sunt, în realitate, gândite special pentru a fi cât mai dificil de rezolvat!

Acesta este și cazul acestei situații, în care ni se cere să găsim pisica ascunsă în numai 12 secunde. După cum putem observa, imaginea care ne este pusă în față conține un dressing în care sunt mai multe haine de diferite culori, pantofi, genți, cât și pălării.

Iar printre toate aceste obiecte se ascunde, undeva, o pisică pe care noi trebuie să o găsim în doar 12 secunde!

Trebuie să găsim pisica ascunsă în doar 12 secunde

După cum putem observa, imaginea conține o adevărată explozie de culori, acest lucru fiind menit să ne dezorienteze și să ne împiedice din a ne concentra asupra unui segment anume al desenului.

Cu toate acestea, este foarte important să nu ne lăsăm dezorientați de această provocare, iar dacă privim cu atenție, cu siguranță vom reuși să găsim pisica ascunsă printre haine! Iar dacă tăt nu reușim să rezolvăm provocarea, răspunsul se află puțin mai jos!

Unde se află pisica ascunsă în imagine

După cum putem observa în imaginea de mai sus, pisica se află ascunsă în partea de jos a imaginii, printre două perechi de pantofi!

O bună parte din corpul acesteia este ascuns, astfel că poate fi destul de dificil să ne dăm seama că pisica se află, de fapt, în acest segment al desenului!

Sursă text &foto: Click!