MENIU

FRESH-REFRESH. Pâinea harică

FRESH-REFRESH. Pâinea harică

Painea harică e o pâine specială! Provine din cele mai vechi timpuri si este considerata a fi vindecatoarea bolilor incurabile. Aceasta pâine este consumată în special de către pustnici,este hrană vie, nu se coace şi se prepară doar din cereale mărunţite.

Pâinea noastră cea de toate zilele....nu e tocmai sănătoasă. E plină de conservanţi, arome şi aditivi alimentari. O variantă sănătoasă de pâine este pâinea harică. Este un fel de hrană vie şi este consumată mai ales de către pustnici,de unde şi numele de pâine pustnicească.

Pâinea harică nu se coace la foc! Este preparată doar din cereale mărunţite iar faptul că nu necesită preparare termică înseamnă că vitaminele şi enzimele nu sunt modificate sau distruse.

Pentru a prepara pâine harică nu trebuie decât să amesteci cerealele zdrobite cu puţină apă. Coca obţinută astfel e întinsă în strat subţire şi lasată la uscat timp de cel puţin 8 ore.

Pâinea harică rezultată e un veritabil aliment minune! Se spune că un regim alimentar având la bază pâinea harică poate să vindece chiar şi cele mai cumplite boli!