MENIU

Fresh Refresh. O noua metodă de a scăpa de vergeturi

Un nou aparat promite să scoată inesteticele vergeturi în proporţie de peste 80. Invenţia ar avea la bază undele electromagnetice, iar secretul ar consta în descompunerea grafică a imaginilor pentru a vedea care este calitatea pielii pacientei şi de ce tratament ar avea ea nevoie. Alţi medici esteticieni spun însă, că refacerea ţesutului poate avea loc doar chirurgical şi nici atunci 100%.

Neplăcutele vergeturi de după sarcină, semnele de pe faţă din cauză acneei sau cele din naştere pot afecta emoţional o persoană. Pe piaţă, există tot mai multe proceduri dermatologice care promit cel puţin estomparea urmelor neplăcute prin tratamente inovatoare! Unii specialişti susţin că au găsit soluţia pentru reducerea substanţială a vergeturilor.

Studiul a fost făcut pe mai mult de 2000 de persoane, timp de cinci ani, susţin specialişti din imagini. Aceştia mai spun că efectul tratamentului s-ar păstra întreaga viaţă dacă nu mai apar vergeturi noi, într-un alt context.

Unii specialişti mai afirmă că există deja tehnologia pentru ca ridurile să devină simplă amintire. Tratamentul foloseşte lumină intes pulsată pentru a face tenul ca de porţelan. Specialiştii spun că, după trei-patru şedinţe an de an, pielea arată mai tânără şi se conservă. Un alt program ar elimina pigmentaţia nedorită, capilarele dilatate, roşeaţa difuză sau semnele din naştere închise la culoare.

Multe dintre aceste metode sunt însă, combătute de medicii chirurgi care apreciează că ţesutul are nevoie de un proces laborios de refacere, care nu poate fi urmat doar cu ajutorul unor aparate.
Specialiştii ne reamintesc că, indiferent de metoda de infrumusetare aleasă, starea de bine se întipăreşte pe chip dinspre interior spre exterior. Aspectul Fresh este dat de alimentaţie, de orele de somn, de mişcare şi de relaxarea psihică.

Mai multe articole despre:
video vergeturi fresh refresh