MENIU

Florin Salam, internat de urgență la un spital din Tg. Jiu. Manelistul e implicat și într-un scandal local, pentru că n-ar fi cântat de toți banii

În ultimul an, manelistul a fost implicat în numeroase scandaluri

Florin Salam este din nou în centrul unui scandal de proporții. Manelistul s-a internat de urgență la spitalul din Tg.Jiu, pentru că i s-ar fi făcut rău, pe fondul unor probleme cardiace pe care le are. Pe de altă parte, artistul este acuzat de un mire că nu și-ar fi onorat integral contractul de a cânta la nuntă, chiar dacă motivul pare să fi fost tocmai internarea în spital.

Avocatul lui Florin Salam a precizat că acesta a ajuns de urgență la spital în timpul nunții și din acest motiv n-a mai putut susține și prestația de la restaurant, potrivit presei tabloide.

Din cauza oboselii și a stresului, acesta s-a simțit rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale. La începutul săptămânii viitoare, acesta va fi supus mai multo investigații, pentru a-i fi pus un diagnostic exact, a mai precizat reprezentantul artistului.

De cealaltă parte, organizatorii nunții sunt furioși că i-au dat lui Salam 20.000 de euro, dar acesta a susținut decât partea de program la casa mirelui, fără să mai ajungă la restaurant și fără să mai fie de găsit la telefon.

Mai multe articole despre:
florin salam internat tg jiu scandal bani