MENIU

Florin Răducioiu, dezvăluiri șocante: Am pierdut 9 ani din viață. Aș fi putut avea o carieră mai completă

Fostul mare atacant Florin Răducioiu a făcut o serie de mnărturisiti brutalde sincere, ăntr-unambplu interviu acordat presei spaniole. Atacantul supranumit ”marele blond” a vorbit deschis despre momentele de rătăcitre care i-au marcat viața și i-au afectat cariera, 

Chiar dacă se mândrește cu faptul că rămâne una dintre figurile emblematice ale generației de aur a fotbalului românesc și a Campionatul Mondial din SUA -1994, Florin Răducioiu recunoaște că ar fi putut ajunge mai sus.

 

 ”Aș fi putut avea o carieră mai completă, cu siguranță. Mi-am pierdut multă energie pentru lucruri stupide. Nimeni nu este perfect, dar eu nu am fost suficient de diplomat. Ar fi trebuit să gestionez altfel anumite situații, poate de aceea sunt o persoană diferită acum”, a declarat Răduciouiu pentru renumitul cotidina sportiv AS.

 

Chiar și după ce s-a retras de pe gazon, marele atacant a continuat să facă alte greșeli. "Dacă ai bani, crezi că o să dureze… Nu poți să știi ce se poate întâmpla. În cazul meu, regret. La Monaco am petrecut nouă ani fără să fac nimic, au fost irosiți. Pentru mine, ca om, a fost o greșeală. Monaco, șampanie, bling bling… Dacă aș putea să mă întorc în trecut, aș arăta familiei mele că am fost bărbat și că aș fi muncit pentru orice,"  a mărturisit Răducioiu.

 

 

 

Mai multe articole despre:
florin raducioiu fotbal dinamo cazino bani