MENIU

Florin Pastramă vrea să se însoare cu Brigitte Sfăt

Relația dintre Florin Pastramă și Brigitte Sfăt este mult mai serioasă decât și-ar putea imagina careva, cei doi fiind, acum, în situația de nu își mai ascunde pasiunea pe care o împărtășesc și se gândesc să își oficializeze povestea de iubire.

Florin Pastramă și Brigitte Năstase au devenit cel mai controversat cuplu de la Fermă. El a uitat de Raluca Podea, blonda focoasă pe care o ceruse în căsătorie, iar fosta soție a lui Ilie Năstase a uitat că înainte de a pleca din București îi promitea lui Cornel că se va căsători și îi va dărui un copil.

WOWbiz.ro a aflat, din surse sigure, că, de fapt, relația lor este mult mai strânsă decât s-ar putea crede, cei doi flirtând tot timpul. ”Sunt extrem de apropiați. Nu știu cu exactitate ce se întâmplă între ei, dar pot să bag mâna în foc că este mult mai mult decât ceea ce se vede. Între ei este ceva cu siguranță. Florin nu mai are iubită, iar Brigitte pare că a uitat că era logodită înainte de emisiune. E clar, ei se plac și cred că formează un cuplu, pe bune, nu doar de fațadă. Oricum, între ei au fost și momente mai fierbinți decât ceea ce se vede la televizor, asta știu sigur, am și văzut. Nu m-ar mira deloc să iasă de acolo logodiți...”, a spus sursa noastră, implicată în emisiunea Ferma.

Mai multe articole despre:
fermă Brigitte Nastase Florin Pastramă