MENIU

FINALA iUMOR. A fost ales câştigătorul premiului de 20.000 de euro, în urma voturilor

FINALA iUMOR. Vlad Grigorescu a câştigat marele premiu de 20.000 de euro de la “iUmor”. Nouă concurenţi au ajuns în FINALA iUMOR, însă Vlad Grigoresc a convins publicul să-l voteze. 

FINALA iUMOR. Etapa 1. Votul Juriului. Mai exact, în prima etapã va conta votul juriului. Astfel, cei nouã finalişti aleşi de cãtre telespectatori prin vot pe aplicaţia “iUmor”, de-a lungul celor nouã ediţii ale show-ului îşi vor alege fiecare câte un jurat care sã le fie mentor său partener de scenã, dacã este cazul. Juratul care este mentorul unui finalist îi va dă acestuia automat like-ul sãu (Votul “DA”). Pentru a promova în urmãtoarea etapã, un concurent are nevoie obligatoriu de trei like-uri ( trei voturi “DA”), un singur dislike (vot “NU”) eliminându-l din concurs, scrie a1.ro.

Etapa 2. Votul Publicului 

În cea de-a doua etapă, toţi concurenţii care au obţinut trei like-uri ( trei voturi “DA”) intrã la votul publicului. De această dată, votul se va face exclusiv prin SMS la 1313, numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM.

Cei nouã finalişti ai emisiunii, desemnaţi de cãtre telespectatori în urma voturilor exprimate pe aplicaţia emisiunii au dat bãtãlia finalã în lupta pentru marele premiu de 20.000 de euro. 

Momentul fiecãrui finalist implicã şi câte un jurat, însã decizia finalã aparţine, şi de aceastã datã, telespectatorilor. Mai exact, cei care au obţinut trei „Da” pentru momentul lor din finalã, intrã la vot prin SMS la 1313, echipa de producţie filmând câte un final pentru fiecare posibil câştigãtor. Votul va putea fi exprimat live, în timpul finalei, difuzatã duminicã, de la 20:00, la Antena 1. 

Bendeac şi Cheloo au avut parte de o surprizã de proporţii în timpul reprezentaţiei lui George Tãnase, concurentul ce şi-a ales-o drept mentor pe Delia şi care a gândit pentru finalã un moment inspirat tocmai din show.

Mai multe articole despre:
Cheloo cum se votează Gabriel Gherghe finala iUmor