MENIU

Experimentul nebun al chinezilor! De ce au trimis un telefon în spațiu?

Experimentul de ultim moment al chinezilor s-ar putea să te convingă să alegi un așa telefon. Puțini producători au ajuns însă atât de departe cu manifestările creative precum cei de la Redmi. În încercarea de a-și promova noul Redmi Note 7, creatorii săi l-au folosit pentru tăiat fructe și l-au călcat în picioare. Dar trimiterea în spațiu a fost cu totul deosebită. 

Probabil că ai mai auzit până acum despre teste de rezistență. Au fost folosite deseori în trecut ca o formă de marketing. În cel mai nou test menit să ilustreze cât de rezistent este Redmi Note 7, telefonul a fost trimis în spațiu.

De la înălțimea aceea, incredibilă pentru orice om, telefonul a tras câteva poze. Apoi a căzut grațios înapoi pe pământ. Faptul că arată impecabil, nu doar funcționează, după acest experiment absurd, ar trebui să te convingă în legătură cu utilitatea gadgetului.

Nu este prima însă oară când un gadget ajunge în spațiu.

Unii producători de carcase ultra rezistente au trimis iPhone-uri și iPad-uri în condiții similare până la înălțimi de câteva zeci de mii de metri. Nu trebuie să cauți prea mult pentru a găsit clipuri imortalizate cu camere GoPro în stratosferă, după ce au fost ridicate până acolo cu baloane atmosferice.

Ce au reușit chinezii a fost să trimită telefonul în spațiu fără carcasă. Fotografiile pe care telefonul le-a făcut la acea înălțime au fost postate pe contul oficial de Twitter al producătorului. Unde mai pui că a funcționat, și a tras acele poze, la o temperatură cu mult sub zero grade. Mai precis, -58 de grade Celsius. Rămâne de văzut cum se va descurca telefonul și în condiții ceva mai terestre când va fi folosit pe Pământ. 

VIDEO cu experimentul chinezilor

Mai multe articole despre:
spaţiu telefon Android redmi