MENIU

EXATLON CÂȘTIGĂTOR. Cine este barmanul care a ajuns finalist la EXTALON?

Unul dintre cei doi câștigători ai concursului Exatlon 2019 este Ion Surdu, un luptător de MMA care în trecut a lucrat ca barman. 

Originar din Republica Moldova, dar mutat la Cluj la vârsta de 16 ani, câştigătorul Exatlon Ion Surdu a început aventura în sport cu fotbalul, evoluând în divizia naţională, iar mai apoi în Liga a 3-a.

Pe lângă fotbal, a mai practicat crossfit, volei, baschet şi handbal, dar pasiunea lui în prezent este cuşca de MMA. Deşi s-a apucat abia la 20 de ani de acest sport, iar începutul a fost unul mai dificil, este campion naţional şi european la MMA, campion naţional de Kempo şi a reuşit să obţină şi centura de la Supreme Night Fight, competiţie ce se organizează la Cluj.

În primul rând, vreau să vă mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut sau care nu m-au susţinut, dar s-au uitat la mine, pentru că fără voi nici noi nu am fi fost acolo. Ce pot să zic este că am încă mari emoţii, dar o să încerc să vorbesc mult mai mult cu voi prin toate reţelele de socializare. A fost o experienţă foarte frumoasă, unică şi cu siguranţă ce vedeţi de acasă pare mai simplu, dar acolo toate lucrurile sunt mult mai complicate, mult mai dure, mai reci. Chiar dacă am fost într-o echipă, a fost şi o competiţie individuală şi, după cum s-a văzut, cine rezistă psihic, acela are avantajul. Eu am avut acest avantaj pentru că practic un sport individual şi pentru acest lucru vreau să le mulţumesc antrenorilor mei. Sper că v-a plăcut ce am făcut acolo şi sper că am fost spectaculos. Am încercat să fiu eu şi sper că veţi aprecia acest lucru“, a declarat Ion Surdu, care a făcut parte tot din echipa Faimoşilor, scrie cancan.ro.