MENIU

EUROVISION 2014. Naomy, emoţii maxime. Vedeta care trebuia să-i anunţe intrarea a absentat!

<p>EUROVISION 2014. Naomy, emoţii maxime. Vedeta care trebuia să-i anunţe intrarea a absentat!</p>
<p>EUROVISION 2014. Naomy, emoţii maxime. Vedeta care trebuia să-i anunţe intrarea a absentat!</p>

EUROVISION 2014. Naomy, 36 de ani, a intrat în finala EUROVISION cu numărul 10, interpretând piesa Dacă tu iubeşti. Concurentul transsexual trebuia să fie anunţat prezentatorul Cătălin Ştefănescu, care din motive profesionale a absentat.  

EUROVISION 2014. Naomy a avut o ţinută sclipitoare pe scena de la Eurovision şi multe emoţii.

Naomy este concurentul de la EUROVISION 2014 cel mai controversat din cauza meseriei pe care a practicat-o.

În ultimii ani, solistul transsexual a dispărut din ţară, sătul de critici. A făcut multe lucruri d e care nu este mândră: “Mereu am visat să fac muzică. Ştiu că am voce, merit să fiu în finala Eurovision. Nu sunt o maimuţă care vrea pe scenă. De aceea am şi părăsit România, în urmă cu patru ani. Dar unde era să mă duc? Sunt transsexual. Aşa că m-am angajat în câteva bordeluri din Germania, unde am văzut şi am făcut lucruri care nu-mi fac onoare. Dar n-aveam încotro. M-am prostituat. Câştigam şi câte 1.000 de euro pe zi, dar mulţi îi dădeam pe droguri. Căutam drog de calitate, ca să nu-mi distrug vocea. Mă ameţeam de tristeţe că n-am reuşit în muzică”, a spus Naomy pentru Libertatea.ro. 

În cei patru ani în care a practicat cea mai veche meserie din lume, Naomy a câştigat cam 100.000 de euro. Şi recunoaşte că dacă ar fi avut puţină înţelepciune, ar fi pus şi ceva deoparte, ca să-şi ia o casă.

Dar banii s-au dus pe prostii: “Când tragi cocaină te simţi în al nouălea cer. Mi-a făcut bine să uit de tot şi de toate. Drogurile sunt foarte scumpe în Germania, dădeam cam 500 de euro zilnic pe câteva grame. Nu puteam trăi fără ele, îmi dădeau putere ca să pot lucra în bordel, ca să nu realizez ce nebunie e acolo”.

Mai multe pe Libertatea.ro.

 


Ştefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Crăciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, Renée Santana feat. Mike Diamondz, Paula şi Ovi, Mirela Vaida Boureanu, The dAdA şi The Zuralia Orchestra sunt cei pe care îi vom vedea pe scena Teatrului Sică Alexandrescu din Braşov, la finala naţională a concursului Eurovision 2014. Lista completă a celor 12 melodii finaliste se găseşte pe www.tvr.ro sau pe eurovision.tvr.ro. Dintre cele 12 melodii calificate, telespectatorii împreună cu juriul de specialişti vor alege, în prima zi a primăverii, cântecul care ne va reprezenta în acest an la finala internaţională a concursului, în Copenhaga.

"Breathe" - Ştefan Stan feat. Teddy K

"Dacă tu iubeşti", Naomy

"Despre mine şi ea", Bere Gratis

"Fiorul iubirii", Silvia Dumitrescu

"Hardjock", Marcel Crăciunescu

"Hearts Collide", Anca Florescu

"Kind of girl", Vizi Imre

"Letting go", Renée Santana feat. Mike Diamondz

"Miracle", Paula şi Ovi

"One more time", Mirela Vaida Boureanu

"Unpredictable", The dAdA

"You know", The Zuralia Orchestra

EUROVISION 2014. Dintre cele 12 de melodii calificate, telespectatorii împreună cu juriul de specialişti vor alege cântecul care va reprezenta România în acest an la finala internaţională a concursului, în Copenhaga. Selecţia naţională se va desfăşura la Braşov, la Teatrul Sică Alexandrescu.

EUROVISION 2014. Au fost 159 de melodii înscrise în acest an la Eurovision, 150 au intrat în preselecţie, fiind audiate de juriul de specialitate desemnat de TVR. În spectacolul din 1 martie, cele mai bune 12 melodii anunţate vor fi supuse jurizării publicului larg, dar şi votului juriului de specialitate, ponderea televotului fiind de 50%, la fel ca în cazul votului juriului.

EUROVISION 2014. Ştefan Stan, ritual neaşteptat înainte de concursul Eurovision

 

EUROVISION 2014. Paula Seling: "Eu nu mai voiam să particip la Eurovision..."

 

EUROVISION 2014. Anca Florescu, îmbrăcată de designerul lui Jennifer Lopez