MENIU

Emoţionant! Un soţ îndurerat a dormit şase zile lângă trupul neîsufleţit al soţiei sale

Soţul unei femei care a murit de cancer a povestit cum a dormit lângă trupul neîsufleţit al acesteia timp de şase zile, pentru că nu a avut puterea să o ducă la morgă. 

Russell Davison, în vârstă de 50 de ani, s-a decis să aibă grijă de trupul soţiei sale, după ce a murit de cancer. Wendy a fost ţinută în casă aproape o săptămână, până când soţul ei s-a hotărât să-i ducă trupul la crematoriu, unde i-a spus "Adio" pentru totdeauna.

Femeia a murit de cancer de col uterin, după ce familia ei a refuzat tratamentele de chimioterapie şi radioterapie, susţinând că vor să găsescă propriul antidot pe cale naturală.

Bărbatul a povestit că a păstrat trupul neîsufleţit al soţiei sale atât timp în casă, pentru că nu îşi găsea puterea de a-şi lua adio de la ea. Russell a mai povestit că şi-a chemat rudele să-l susţină, cu care a vorbit despre pierderea soţiei şi asta i-a dat puterea de a conştientiza pierderea.

"Nu am fost pregătiţi să punem viaţa lui Wendy în mâinile doctorilor. Am vrut să facem propriile cercetări şi să dăm tot ce e mai bun pentru a o ţine în viaţă", a povestit soţul îndurerat, potrivit Telegraph.

Femeia a murit în braţele soţului ei şi ale unuia dintre cei doi fii ai cuplului în casa lor, acolo unde Wendy şi-a dorit să moară.

Mai multe articole despre:
moarte cancer crematoriu Russell Davison