MENIU

eMAG – top 10 laptopuri puternice cu preț sub 1500 de lei

eMAG are o mulțime de promoții deosebit de avantajoase pentru laptopuri puternice dar cu prețuri scăzute și accesibile unui buget redus.

eMAG – Lista cu laptopuri la reducere, sub 1500 de lei poate fi consultată AICI.

 În continuare am selectat 10 modele de laptopuri foarte puternice de la eMAG ce au prețuri incredibil de avantajoase. Primul criteriu după care am ales aceste 10 modele este cel al bugetului. Astfel în doar 1500 de lei buget puteți avea acces la tehnologie de ultimă oră.

eMAG – Laptop Asus

Laptopul de la Asus este dotat cu procesor Intel Pentium Quad Core cu o frecvență de 2.16 Ghz, incredibil de puternic pentru un preț sub 1500 de lei. Laptopul are 4 Gb memorie și spațiu de stocare de 500 Gb. Placa video este un Intel HD Graphics. Consultați oferta completă AICI. 

eMAG – Lenovo IdeaPad

Laptopul Lenovo IdeaPad 100-15 e dotat cu procesor Intel Pentium Quad Core de 2.16 Ghz și are un display generos de 15.6 inch. Laptopul are placă video și un spațiu de stocare printre cele mai mari de pe piață de 500 Gb. Prețul îl găsiți AICI.

eMAG – Dell Inspirion

Laptopul de la Dell este unul foarte puternic, cu o placă video Intel HD Graphics și vine cu sistem de instalare preinstalat Ubuntu. Laptopul are procesor de 2.16 Ghz, display de 15.6 inch și 4 Gb memorie. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – HP 255 G4

Cei de la HP au o promoție bună pentru laptopul 255 G4 la eMAG. Laptopul are un preț cu mult sub 1500 de lei, procesorul este un AMD cu frevență de 1.4 Ghz și display-ul de calitate are 15.6 inch. Memoria este de 1 TB, suficient de mare pentru a stoca un număr uriaș de filme, fotografii sau filmări personale. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Toshiba Satellite C55

Laptopul Toshiba Satellite este renumit pentru calitatea sa și poate fi încadrat sub 1500 de lei doar după reducerea celor de la eMAG de 12%. Laptopul are un procesor Intel Pentium Quad Core de 1.6 Ghz, 15.6 inch și 500 GB memorie, dar și unitate optică. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Acer Aspire

Laptopul Acer Aspire e dotat cu procesor Intel Celeron 2957U cu frecvență de 1.4 Ghz. Laptopul are unitate optică și placă video independentă, dar și memorie de 4Gb și spațiu de stocare de 500 Gb. Oferta completă o găsiți AICI.

eMAG – Dell Inspirion 5555

Laptopul Dell Inspirion 5555 este dotat cu procesor AMD de 2.4 Ghz, un procesor foarte puternic, iar configurația este una puternică în general, având memorie de 4Gb, spațiu de stocare de 500 Gb și placă video dedicată. Laptopul folosește sistemul de operare Linux Ubuntu. Oferrta completă poate fi consultată AICI.

eMAG – Laptop 2 în 1 Lenovo Miix

Un alt model de laptop de la Lenovo se încadrează în bugetul de 1500 de lei și are o configurație ce merită să aruncați o privire asupra ei: procesor Intel Atom de 1.3 Ghz, 10.1 inch dimensiunea display-ului, 2 Gb memorie și spațiu de stocare de 64 Gb eMMC. În plus, laptopul are preinstalat sistemul de operare Microsoft Windows 10 Home. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Laptop 2 în 1 Acer One

Acest laptop are proprietatea de a se transforma în tabletă ce poate fi folosită independent. Laptopul are un preț sub 1500 de lei, procesor de 1.83 Ghz și display calitate IPS de 10.1 inch. Laptopul are spațiu de stocare de 32 Gb eMMC și 500 GB HDD. Oferta completă poate fi găsită AICI.

eMAG – Toshiba Satellite

Ultimul laptop pe care vi-l prezentăm este un Toshiba de la eMAG cu preț foarte avantajos. Laptopul are procesor Intel Celeron Dual Core de 1.6 Ghz. Mai multe detalii despre ofertă găsiți AICI.

Mai multe articole despre:
emag