MENIU

eMAG.ro – Reduceri masive la aparate foto DSLR, cu o lună înainte de Black Friday

eMAG.ro vine cu o serie de reduceri ca de Black Friday chiar și pentru aparatele foto DSLR care în timpul anului au prețuri destul de mari.

Lista completă cu aparate foto DSLR care au reducere de la eMAG.ro poate fi consultată AICI.

În continuare am selectat aparatele foto DSLR care au prețuri ce includ reduceri la fel de mari ca de Black Friday. Urmați link-urile din articol pentru a afla amănunte.

Canon EOS 100D

Aparatul foto DSLR de la Canon, modelul EOS 100 D are o reducere semnificativă în cadrul promoției Festivalul toamnei de la eMAG.ro. Aparatul are un senzor foarte bun de 18 Mp și vine cu obiectivul EF-S de 18-55mm DC. Prețul poate fi consultat AICI.

Nikon D3200

Acest aparat foto de excepție are o reducere foarte mare în cadrul promoției actuale de la magazinul online eMAG.ro. Nikon D3200 este un DSLR dotat cu un senzor de fotografiere de 24.2 Mp și vine cu obiectivul de 18-55 mm VD II. Prețul poate fi consultat AICI.

Canon EOS 1200D

Un alt aparat foto DSLR ce are o reducere semnificativă de preț este Canon EOS 1200D. Aparatul folosește un senzor de imagine de 18 Mp și vine dotat cu obiectivul EF-S 18-55 mm DC III. Prețul este disponibil AICI.

Nikon D5200

Un alt aparat foto de excepție ce beneficiază de un discount foarte important de la eMAG.ro este Nikon D5200 care folosește un obiectiv 18-55mm VR II care poate fi înlocuit, iar senzorul cu care e dotat are 24.1 Mp. Prețul poate fi consultat AICI.

Nikon D3300

Un aparat foto cu design inedit, de culoare roșie este Nikon D3300, dotat cu senzor puternic de 24.2 Mp și obiectiv 18-55 mm VRII. Prețul cu discount aplicat poate fi găsit AICI.

Nikon D5300

Unul dintre cele mai bune aparate foto de pe piață este Nikon D5300 care beneficiază de o reducere de care merită să profitați. Aparatul foarte puternic vine dotat cu un senzor de imagine de 24.2 Mp care vă ajută să aveți fotografii de o calitate foarte mare, iar obiectivul principal cu care vine dotat aparatul DSLR este un 18-55mm VRII. Oferta completă poate fi consultată AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag reduceri emag emag.ro