MENIU

eMAG.ro – Reduceri importante pentru mașini de spălat, înainte de Black Friday

eMAG.ro vine cu reduceri foarte mari la mai multe modele de mașini de spălat rufe, chiar înainte de marile promoții de  Black Friday.

Lista completă eMAG.ro cu mașini de spălat rufe care au reduceri poate fi găsită AICI.

În continuare am selectat câteva dintre mașinile de spălat rufe care au reduceri foarte mari în cadrul promoției de pe finalul acestei luni, chiar înainte de Black Friday.

eMAG.ro – prețuri ca de Black Friday – Mașina de spălat Gorenje

Una dintre cele mai mari reduceri de preț o are mașina de spălat rufe de la Gorenje care folosește și tehnologiile cele mai noi. Această mașină de spălat rufe are o capacitate de încărcare de 6kg și 1200 RPM. Mașina este foarte economicoasă și face parte din clasa energetică A+++. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG.ro – prețuri ca de Black Friday – Gorenje

O reducere de 38% are mașina de spălat rufe de la Gorenje, o capacitate de încărcare de 6 kg, 1000 RPM și face parte din clasa energetică A++. Mașina de spălat rufe este SLIM și ocupă puțin spațiu pentru locuințele cu spațiu restrâns. Oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG.ro – prețuri ca de Black Friday – mașină de spălat rufe Bosch

O altă ofertă ca de Black Friday este disponibilă și pentru mașina de spălat rufe Bosch. 30% reducere de preț de la eMAG.ro pentru această mșină de spălat rufe ce face parte din clasa energetică A+++, culoarea albă, 1200 RPM și o capacitate de încărcare de 6kg. Oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG.ro – prețuri ca de Black Friday – mașina de spălat rufe Whirlpool

O super mașină de spălat rufe este acest model de la Whirlpool care are o capacitate de încărcare de 9 kg, una dintre cele mai mari existente pe piață. Mașina de spălat rufe Whirlpool 6th Sense Infinite Care are 1400 RPM și face parte din clasa energetică A-30%. Mașina de spălat are 760 de lei discount în această perioadă iar oferta poate fi găsită AICI.

eMAG.ro – prețuri ca de Black Friday – Mașina de spălat rufe Ardo

O altă mașină de spălat foarte performantă dar și elegantă este cea de la Ardo care are culoarea neagră și se potrivește în orice baie. Mașina are dimensiuni reduse și economisește spațiul, face parte din clasa energetică A++ și capacitate de încărcare de 5kg. Sunt disponibile 15 programe diferite de spălare dintre care 8 speciale. Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG.ro – prețuri ca de Black Friday – Ardo

O altă mașină de spălat rufe de la Ardo, chiar mai avantajoasă și cu o reducere de preț de 25% este acest model care are o capacitate de încărcare de 5 kg, display LCD și clasă energetică A++. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – prețuri ca de Black Friday – Mașina de spălat rufe Whirlpool

Mașina de spălat rufe de la Whirlpool este cu încărcare frontală, are funcția de 6th Sense Infinite Care și capacitate de încărcare de7 kg. Mașina are o viteză maximă de centrifugare de 1200 RPM și face parte din clasa energetică A+++.

Prețul poate fi consultat AICI.

 

Mai multe articole despre:
emag black friday eMag reduceri emag emag.ro