MENIU

eMAG.ro – Reduceri de 25% la mașinile de spălat rufe

eMAG.ro vine cu reduceri foarte mari la mașinile de spălat rufe.

Lista eMAG.ro cu mașini de spălat rufe la reducere poate fi consultată AICI.

În continuare am selectat 10 modele de mașini de spălat rufe care sunt cele mai ieftine din cadrul promoției de la eMAG.ro și au reduceri care depășesc 30% la unele modele.

eMAG.ro Mașini de spălat rufe – Star Light

Mașina de spălat rufe de la Star Light are o capacitate de încărcare de 5kg, 1000 RPM și face parte din clasa energetică A+. Mașina de spălat rufe Star Light este una dintre cele mai ieftine de pe piață și de la eMAG.ro iar oferta completă poate fi găsită AICI.

eMAG.ro Mașini de spălat rufe – Hansa

Un alt model de mașină de spălat rufe cu reducere mare de la eMAG.ro este de la Hansa și are discount 10%. Mașina are o capacitate de încărcare cu rufe murdare de 5kg, 1000 RPM și face parte din clasa energetică A+. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro Mașini de spălat rufe – Star Light

Un alt model de mașină de spălat rufe de la Star Light are reducere de 15%. Mașina are capacitate de încărcare ceva mai mare ca modelele precedente, 6 kg, face parte din clasa energetică A++ și are 1000 RPM. Detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG.ro Mașini de spălat rufe – Slim Indesit

Pentru cei care vor să economisească nu doar din punct de vedere financiar ci și al spațiului, mașina de dimensiuni reduse de la Indesit are o capacitate de încărcare de 5kg, 1000 RPM și face parte din clasa energetică A+. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro Mașini de spălat rufe – slim Arctic

Un alt model de mașină de spălat rufe de dimensiuni reduse este disponibil de la eMAG și pentru producătorul Arctic din România. Mașina are 5kg capacitate de încrcare, 800 RPM și face parte din clasa energetică A+, iar prețul beneficiază de un discount de 14% și poate fi găsit AICI.

eMAG.ro Mașini de spălat rufe – HANSA

Reducere de 10% și pentru acest model de mașină de spălat rufe de la Hansa care este SLIM și e perfectă pentru locuințele cu spațiu restrâns, având dimensiuni mici, însă capacitatea de încărcare este de 5kg, 1000 RPM și face parte din clasa energetică A+. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro Mașini de spălat rufe – Star Light

De la Star Light, această mașină de spălat are reducere de 25% de la eMAG.ro și are o capacitate de încărcare foarte mare de 7kg, 1200 RPM și face parte din clasa energetică A+. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro Mașini de spălat rufe – Arctic

Producătorul din România de mașini de spălat rufe Arctic vine cu o promoție foarte avantajoasă la eMAG.ro cu o reducere de 10%. Mașina este foarte economicoasă și din punct de vedere energetic, făcând parte din clasa A++ și are 1000 RPM. Oferta completă este AICI.

eMAG.ro Mașini de spălat rufe – slim Arctic

Tot 10% discount și pentru mașina de spălat rufe slim de la Arctic care în ciuda dimensiunilor reduse are o capacitate de încărcare de 6kg, 1000 RPM și face parte din clasa energetică A+. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro Mașini de spălat rufe – Indesit

O mașină de spălat rufe de la eMAG.ro de foarte mare calitate este acest model de la Indesit care are 6kg capacitate de încărcare cu rufe murdare, face parte din clasa energetică A+ și are 1000 RPM. Prețul poate fi găsit AICI.

Mai multe articole despre:
masini de spalat rufe emag.ro