MENIU

eMAG.ro Festivalul toamnei: doar astăzi, reduceri 50% pentru televizoare, electronice și aparate fot

eMAG.ro Festivalul toamnei este o promoție care aduce în fiecare zi reduceri semnificative pentru anumite categorii de produse.

Întreaga listă cu produsele ce au preț redus la eMAG.ro Festivalul toamnei o puteți consulta AICI.

În continuare am selectat cele mai interesante televizoare și aparate foto care au reduceri de până la 50%. eMAG.ro deschide promoția Festivalul toamnei cu reduceri mai mari ca niciodată ce anunță apropierea campaniei de Black Friday.

eMAG.ro Festivalul toamnei – Televizor Smart LED Philips

Un televizor cu calități excepționale, toate funcțiie de smart TV disponibile, conectare la internet, display cu diagonală de 80 cm și rezoluție Full HD beneficiază de o reducere pe care o găsiți AICI.

eMAG.ro Festivalul toamnei – Televizor LED Smart Samsung

Rar găsiți un asemenea televizor la un preț atât de bun. Televizorul Smart de la Samsung se poate conecta la internet, are diagonală de 101 cm și este ideal pentru o sufragerie mare, rezoluția la care redă imaginile este cea mai mare existentă pe piață în acest moment 4K Ultra HD, iar prețul poate fi consultat AICI.

eMAG.ro Festivalul toamnei – Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia

Televizorul Sony Bravia este un televizor pentru care aveți nevoie de un buget ceva mai serios, însă acum beneficiază de o reducere de 3.000 de lei și devine mult mai accesibil. Rezoluția sa este 4K și redă chiar și imagini 3D, iar diagonala are 139 cm. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG.ro Festivalul toamnei – Cameră video GoPro Hero 4

Una dintre cele mai apreciate camere video și printre cele mai vândute beneficiază acum și de o reducere de preț de 12% în cadrul promoției de la eMAG.ro. Camera video GoPro Hero4 filmează la rezoluție FullHD și prețul e disponibil AICI.

eMAG.ro Festivalul toamnei – Aparat foto DSLR Nikon D3300

În cadrul promoției se regăsește și o reducere de excepție pentru aparatul foto DSLR Nikon D3300 care are un senzor foto de 24.2 Mp și obiectivul 18-55mm VR II, dar vine și cu un eBook Reader Kindle Glare cadou. Oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG.ro Festivalul toamnei – Aparat foto DSLR Canon EOS 700D

Un alt aparat foto de tip DSLR de excepție este cel produs de Canon, modelul EOS 700D, unul dintre cele mai cunoscute. Și acest aparat foto vine la ofertă cu un cadou la alegere dintre un card de memorie, o periuță de dinți electrică sau geantă specială pentru cameră. DSLR-ul are un senzor de 18Mp și vine cu un obiectiv EF-S 18-55MM IS STM. Prețul poate fi consultat AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
reduceri emag emag.ro emag festivalul toamnei