MENIU

eMAG.ro Cele mai bune promoții ale săptămânii: reduceri de până la 70%

eMAG.ro vine cu o serie de reduceri foarte importante pentru mai multe produse. Unele au discounturi de până la 70%.

Lista completă a celor mai mari reduceri de la eMAG.ro din această săptămână poate fi consultată AICI.

În continuarea articolului vă vom prezenta principalele categorii care au reduceri importante în această săptămână de la eMAG.ro. Produsele următoare ne-au atras atenția cu cele mai mari reduceri disponibile, dar și cu calitatea lor.

eMAG.ro – telefoane mobile Allview

Telefonul mobil Allview A4 You Life este unul dintre cele mai ieftine telefoane mobile și are o reducere de preț de 20%. Telefonul poate administra două cartele SIM simultan și folosește o memorie de 4Gb. Prețul poate fi consultat AICI.

Mai multe telefoane mobile Allview la reducere de la eMAG.ro pot fi găsite AICI.

eMAG.ro – Tablete iPad

Cele mai râvnite tablete ale momentului sunt iPad-urile care beneficiază de o reducere de preț de la eMAG.ro în această săptămână. Apple iPAD mini 4 este dotat cu Wi Fi și o memorie de 16 Gb iar prețul promoțional îl puteți consulta AICI.

Mai multe tablete iPad la reducere de la eMAG.ro găsiți AICI.

eMAG.ro – Tablete 3G

Mai multe tablete cu funcția de 3G au reducere de 30% de la eMAG.ro. Una dintre cele mai ieftine și mai avantajoase, dar și de o calitate foarte bună este tableta Wink Connect 3G dotată cu procesor Cortex A7 Quad Core de 1.3 Ghz și display de 7 inch, IPS. Prețul poate fi consultat AICI.

Mai multe tablete 3G cu reduceri mari de preț sunt disponibile AICI.

eMAG.ro – Laptopuri Toshiba

Laptopul Toshiba Satellite C50 este dotat cu un procesor Intel Celeron Dual Core de 2.16 Ghz și beneficiază de o reducere de preț de 390 de lei. Laptopul are un display de 15.6 inch, 2 Gb memorie internă și 500 Gb HDD. Oferta completă e disponibilă AICI.

Mai multe oferte pentru laptopuri Toshiba cu reduceri de până la 30% de la eMAG.ro sunt disponibile AICI.

eMAG.ro – Televizoare Philips

Televizorul Philips SMART LED are o diagonală de 80 cm și folosește o rezoluție Full HD. În această săptămână toate televizoarele de la Philips au reduceri semnificative de preț. Pentru acest model puteți consulta oferta completă AICI.

Lista completă cu televizoarele Philips la reducere de la eMAG.ro este disponibilă AICI.

eMAG.ro – Televizoare Panasonic

Și televizoarele Panasonic au reduceri importante în această săptămână.  Modelul LED Smart Panasonic cu diagonală de 100 cm are un discount de 1.150 de lei în această perioadă și folosește o rezoluție de înaltă fidelitate 4K Ultra HD. Prețul este disponibil AICI.

Lista completă cu televizoare la reducere de la Panasonic e disponibilă AICI.

eMAG.ro – aparate foto compacte

Mai multe aparate foto compacte au reduceri de până la 40%. Noi vă recomandăm modelul Sony DSC H300 care are un senzor de 20.1 Mp și primiți un card cadou de 8gb plus Husa și încărcător. Prețul cu reducere poate fi găsit AICI.

Mai multe aparate foto compacte cu reducere mare de la eMAG.ro găsiți AICI.

eMAG.ro – aparate foto DSLR

Aparatul foto DSLR Nikon D 5500 are o reducere de preț de 500 de lei și un senzor de excepție de 24.2 Mp. Obiectivul cu care vine dotată această cameră DSLR este un 18-55 mmVRII. Prețul este disponibil AICI.

Lista completă a aparatelor DSLR cu reducere mare de la eMAG.ro e disponibilă AICI. 

eMAG.ro – Mașini de spălat rufe

Mașinile de spălat rufe au discounturi importante de la eMAG.ro. Mașina de la Star Light este una dintre cele mai ieftine și are cel mai mare discount în această perioadă. Poate fi încărcată cu 5 kg de rufe murdare și are 1000 RPM. Prețul mașinii de spălat îl găsiți AICI.

Mai multe mașini de spălat rufe la reducere sunt disponibile AICI.

eMAG.ro - Lenjerii de pat și saltele

Mai multe modele de lenjerii de pat și saltele au reduceri de până la 70% din preț și le puteți consulta AICI.

 

Mai multe articole despre:
emag reduceri promotiile saptamanii emag emag.ro