MENIU

eMAG – Reduceri ca de Black Friday la mașini de spălat rufe

eMAG vine cu o serie de reduceri foarte mari pentru mașinile de spălat rufe.

Lista completă eMAG cu mașini de spălat rufe la reducere poate fi consultată AICI.

În continuare am selectat câteva modele de mașini de spălat rufe care ne-au atras atenția prin calitatea lor dar și prin prețul foarte bun.

eMAG Mașini de spălat rufe – Hotpoint SLIM

Pentru cei cu locuințe cu spațiu restrâns, mașina de spălat rufe de la HOTPOINT este ideală pentru că este un model SLIM dar are și un preț la fel de slim, mult scăzut de reducerea eMAG de 25%. Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG Mașini de spălat rufe – Arctic

Acest model de mașină de spălat rufe are capacitate de încărcare de 6kg și 1000rpm, în plus face parte din clasa energetică A+, fiind foarte economicoasă. Prețul complet poate fi găsit AICI.

eMAG Mașini de spălat rufe – Slim Arctic

De la producătorul românesc de electrocasnice Arctic ne-a atras atenția și modelul SLIM al acestei mașini de spălat rufe care are o capacitate generoasă de încărcare de 5kg, 800 RPM și face parte din clasa energetică A+. Prețul are o reducere semnificativă de la eMAG și poate fi consultat AICI.

eMAG Mașini de spălat rufe – Samsung SLIM

Calitatea Samsung se regăsește și în acest model e mașină de spălat rufe SLIM care este din Inox, are 1200RPM, capacitate de încărcare de 6kg și reducere de preț de 250 de lei de la eMAG. Oferta poate fi consultată AICI.

eMAG Mașini de spălat rufe – Whirlpool

Unul dintre cele mai renumite branduri de electrocasnice este Whirlpool care vine cu o ofertă de nerefuzat pentru mașina slim 6th Sense Whirlpool care are 1000RPM, capacitate de încărcare de 6kg și face parte din clasa energetică A++. Oferta poate fi consultată AICI.

eMAG Mașini de spălat rufe – BEKO

Una dintre mașinile de spălat rufe cu cea mai mare capacitate de încărcare este cea de la BEKO. Ea poate să spele simultan până la 7 kg de rufe murdare, are 1000 RPM și face parte din clasa energetică A+. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG Mașini de spălat rufe – Samsung Eco Bubble

Renumita tehnologie Eco Bubble este disponibilă la acest model de mașină de spălat rufe de la Samsung care are o capacitate de încărcare de 6kg, face parte din clasa energetică A++ și are 1200 RPM. Prețul poate fi consultat AICI.

Mai multe articole despre:
emag reduceri emag masini de spalat rufe