MENIU

eMAG: Mașini de spălat rufe cu cele mai mari reduceri

eMAG are o serie de reduceri semnificative pentru mașinile de spălat rufe.

Toate modelele de mașini de spălat rufe pot fi văzute AICI.

În continuare am făcut o selecție cu cele mai bune prețuri pentru mașinile de spălat rufe ce au reduceri de la eMAG.

eMAG: Mașină de spălat rufe Whirlpool Supreme Care 6th Sense

Această mașină de spălat de excepție de la Whirpool are funcția 6th Sense, o capacitate de încărcare de 7kg, printre cele mai mari de pe piață, 1400 RPM și clasă energetică A+++, fiind foarte economică.

Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG: Mașină de spălat rufe Samsung Eco Bubble

Un discount de 350 de lei pentru mașina de spălat rufe de la Samsung, Eco Bubble. Această mașină de soplat face parte din clasa energetică A+++ și este foarte prietenoasă cu mediul înconjurător, dar și silențioasă. În plus, are 7 kg capacitate de încărcare și 1200 RPM.

Puteți consulta oferta AICI.

eMAG: Mașina de spălat rufe Whirlpool Supreme Care

Această mașină de spălat beneficiază de o garanție de 24 de luni de la eMAG, dar și de o reducere de preț de 650 de lei. Modelul este unul excepțional, cu o capacitate de încărcare de 8kg, 1400 RPM, clasă energetică A+++ și funcție 6th Sense specifică doar mașinilor Whirlpool.

Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG: Mașina de spălat rufe Samsung

Acest model de mașină de spălat rufe de la Samsung este de tip SLIM și ocupă foarte puțin spațiu, beneficiază de o reducere semnificativă de preț de la eMAG, este din inox la exterior, capacitate de încărcare este de 6kg, 1200 RPM.

Prețul mașinii de spălat îl găsiți AICI.

eMAG: Mașină de spălat rufe Indesit

Un alt model cu reducere de preț de la eMAG este mașina de spălat rufe Indesit cu capacitate de încărcare de 1000 RPM. Mașina face parte din clasa energetică A+, este ECO și poate fi încărcată cu până la 6 kg de rufe.

Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG: Mașina de spălat rufe Arctic

Un alt model SLIM de mașină de spălat rufe care ocupă spațiu foarte puțin, ideal pentru o casă cu spațiu restrâns, este modelul Slim Arctic. Mașina de spălat are o reducere de preț de 16% de la eMAG, capacitatea sa de încărcare cu rufe murdare este de 5kg, 800 RPM și clasă energetică A+.

Prețul este disponibil AICI.

eMAG: Mașina de spălat rufe Indesit

Tot un model Slim vă prezentăm și de la Indesit. Modelul Eco Eu are o capacitate de încărcare de 6kg, 1200 RPM și clasă energetică A+++.

Oferta completă poate fi consultată AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
reduceri emag masini de spalat rufe