MENIU

eMAG are din nou reduceri ca de Black Friday pe site! Ce s-a întâmplat cu ofertele

eMAG Crazy Sale este promoția care aduce prețurile mici după Black Friday - lista tuturor produselor aflate la reducere chiar și după black Friday poate fi consultată accesând următorul link.

eMAG Crazy Sale este promoția care aduce prețurile mici după Black Friday - lista tuturor produselor aflate la reducere chiar și după black Friday poate fi consultată accesând următorul link.

Am găsit în ofertă o mulțime de produse LA ACELAȘI PREȚ cu cel practicat de eMAG vineri, de Black Friday 2020. 

eMAG nu a stat mult pe gânduri și după încheierea Black Friday 2020 a demarat promoția eMAG crazy days prin care a adus prețuri mici reduceri mari la produse super tari.

Foarte asemănătoare cu promoția de black Friday promoția crazy sale atinge toate categoriile cu discounturi mai mari sau mai mici. Facem și noi o scurtă trecere în revistă a principalelor categorii de produse ce au reduceri.

eMAG crazy sale principalele categorii cu reduceri

Laptopuri și altele -în această categorie se regăsesc laptopurile produse de gaming PC periferice gaming desk topuri componente PC monitoare imprimante și scanner periferice produse de rețelistică și software dar și accesorii laptop și produse birotică și papetărie.

Telefoane tablete gadget uri – o altă categorie interesantă Este cea a telefoanelor mobile unde găsiți reduceri și pentru tablete pentru acumulatori externi accesorii telefoane și tablete dar și Smart home și țigări eeMAG

eMAG televizoare electronice gaming și auto -ofertă excelentă pentru televizoare accesorii TV dar și anvelope și jante auto soundbars media players videoproiectoare sisteme audio boxe portabile căști audio ebook readers aparate foto camere video sport drone console gaming jocuri și accesorii electronice accesorii auto trotinete scutere și biciclete electrice dar și muzică și film

eMAG electronice și electrocasnice -în categoria de electrocasnice se găsesc cu reduceri ca de black Friday multe mașini de spălat rufe și uscătoare aparate frigorifice incorporabile mașini de spălat vase aragazuri și hote aspiratoare fiare și stații de călcat dar și aparate de preparat cafea și băuturi mixere și roboți blendere mic dejun și aparate de gatit dar și climatizare și încălzire.

eMAG îngrijire personală parfumuri și cosmetice -o ultimă categorie pe care vor comandăm din această promoție este cea de îngrijire personală parfumuri și cosmetice unde găsiți de la epilatoare aparate de tuns și roz plăci perii uscătoare igienă dentară și aparate medicale parfumuri pentru ea dar și pentru el produse de îngrijire păr și makeup dar și îngrijire ten și îngrijire corp.