MENIU

După moartea soțului său, această bătrânică a primit un ultim cadou de Crăciun de la el - a plâns!

După moartea soțului său, această bătrânică a primit un ultim cadou de Crăciun de la el - a plâns!

Bill, soțul lui Jeanie, s-a stins din viață din cauza cancerului, iar familia sa a înțeles că sărbătorile niciodată nu vor mai fi la fel. Jeanie și Bill erau îndrăgostiți încă din timpul școlii și au avut o căsnicie fericită timp de 64 de ani. Acesta urma să fie primul Crăciun fără el, iar familia a vrut să-i facă lui Jeanie un cadou extrem de prețios.

“Eu am vrut un lucru deosebit, pe care să-l putem pune în fotoliul bunicului, în care el obișnuia să stea când ne adunam cu toții de Crăciun”, spune Beaty, una din nepoatele lor. “M-am gândit că ar fi o idee extraordinară să transformăm puloverul pe care el îl purta mereu de Crăciun într-o pernă”.

Beaty le-a spus ideea celorlalți membri ai familiei și au decis împreună să facă pe ea o inscripție specială: “Îmi plăcea să port acest pulover și, ori de câte ori îl veți ține în mâini, să știi că sunt cu tine. Te iubesc, Bill”.

“Pentru bunica, a fost o perioadă foarte dificilă de când s-a stins bunicul și noi am vrut să o consolăm”, spune Beaty.

Ea a distribuit pe rețelele de socializare poze și filmulețe cu momentul în care bunica a primit cadoul, comentându-le astfel: “Sunt atât de bucuroasă că ți-a plăcut acest cadou deosebit pe care am decis cu toții să ți-l dăm. A ieșit ceva extraordinar și sper că îl vei îndrăgi la fel cum am făcut-o noi. Te iubim, bunicuțo!!”

Au urmat mii de aprecieri și comentarii, iar mulți oameni au fost inspirați, vrând să le ofere cadouri asemănătoare celor dragi.

Beaty mărturisește că, atunci când bunica sa a despachetat cadoul, camera s-a umplut de “o atmosferă cutremurătoare, plină de lacrimi și tristețe, dar și de nădejde că acest cadou o va face să se bucure de amintirea bunicului… ea a spus că acesta a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată”.

“Bunicuța ne învață să ne iubim unii pe alții în fiecare zi și să spunem cât se poate de des “Te iubesc”, căci niciodată nu poți fi sigur că aceea nu e ultima dată când îl vezi pe cineva pe care-l iubești cu toată inima ta”, a mai spus aceasta.

Mai multe articole despre:
cadouri craciun