MENIU

"Dumnezeu a prins-o". Supraviețuire miraculoasă, după ce a căzut de la 1.000 de METRI

Makenzie Wethington
Makenzie și tatăl ei înainte de saltul cu parașuta

O adolescentă în vârstă de 16 ani a uimit o lume întreagă după ce a supraviețuit în urma unei căzături de la aproape 1.000 de metri altitudine, în condițiile în care parașuta nu i s-a deschis. 

Cu ocazia împlinirii vârstei de 16 ani, Makenzie Wethington din Texas a primit în dar de la tatăl ei o săritură cu parașuta. Cadoul s-a transformat însă într-un blestem după ce adolescenta s-a aruncat în gol de la aproape 1.000 de metri altitudine, scrie independent.co.uk

Sora mai mare a lui Makenzie a povestit că parașuta pur și simplu nu s-a deschis după saltul din avion. În urma impactului violent cu pământul, Makenzie și-a rupt ficatul, pelvisul, coloana vertebrală în zona lombară, un omoplat, câteva coaste și un dinte. Medicii au dat asigurări familiei că tânăra va supraviețui. 

"Nu cunosc detaliile incidentului, pentru că n-am fost acolo. Însă dacă a căzut într-adevăr de la peste 900 de metri, n-am nicio idee cum de mai este în viață", a declarat un medic de la spitalul din Oklahoma City. 

Tatăl adolescentei a sărit primul din avion, a aterizat în siguranță și a privit cum fiica s-a prăbușit la pământ. "S-a izbit cu putere de pământ. Dumnezeu a prins-o", și-a exprimat sora adolescentei convingerea că supraviețuirea este un adevărat miracol.