MENIU

Diddy, acuzat de noi agresiune sexuale brutale. Ce a făcut ca să se răzbune pentru un comentariu care sugera că ar avea legătură cu moartea lui Tupac?

Dosarul rapperului milionar ridică suspiciuni halucinate și la adresa altor vedete, inclusiv de la Hollywood

Rapperul și omul de afaceri Diddy este vizat de noi acuzații privind agresiune sexuale brutale ce frizează patologicul. Artitul este acuzat de o femeie că a violat-o, ca o formă de „răzbunare” pentru un comentariu în care aceasta sugera că rapperul ar fi implicat în moartea lui Tupac Shakur. Atenție, urmează detalii cu un puternic impact emoțional.

Sean „Diddy” Combs este acuzat că ar fi „violat violent” o femeie, atât el, cât și complicii săi, folosind inclusiv o telecomandă TV, scrie TMZ, citât un raport TMZ despre procesul depus marți la un tribunal federal.

Atacul brutal, susține victima, ar fi fost o formă de „răzbunare”. Potrivit documentelor legale, Ashley Parham l-ar fi cunoscut pe Combs printr-un apel FaceTime organizat de un bărbat pe care l-a întâlnit în februarie 2018. În timpul discuției, femeia ar fi făcut o remarcă despre implicarea lui Combs în uciderea lui Tupac, iar acesta ar fi auzit și ar fi amenințat-o că „va plăti”.

O lună mai târziu, Parham a ajuns în locuința bărbatului respectiv, invitată sub pretextul de a-l ajuta cu medicamentele pentru cancer. Acolo, ar fi fost abuzată chiar de P. Diddy, care ar fi amenințat-o cu un cuțit. A urmat un viol în grup, la care a participat și artistul. Victima a ajuns la spital și s-a constata legal agresiunea, dar nu a pomenit numele vedetei, de teama represaliilor.

Rapperul Puff Diddy, arestat pentru agresiune sexuală. Mărturii șocante: cum își alegea victimele

Acum, Parham solicită 50 de milioane de dolari despăgubiri și un proces cu juriu. Acuzațiile împotriva lui Combs vin în contextul altor procese legate de agresiune sexuală, inclusiv unul în care este acuzat de trafic sexual, pentru care a pledat nevinovat.

Puff Diddy, pus sub supraveghere pentru a nu se sinucide! Rapperul este în arest pentru agresiune sexuală

 

Mai multe articole despre:
diddy acuzatii viol tmz leonado di caprio