MENIU

Dezvăluire cutremurătoare despre moartea cântăreţei Amy Winehouse. Ce anunţ a făcut tatăl artistei

Mitch Winehouse, tatăl cântăreţei Amy Winehouse a mărturisit recent că fiica lui ar fi fost însărcinată atunci când a murit. Artista avea 27 de ani atunci când a decedat şi, potrivit bărbatului, plănuia să-şi întemeieze o familie.

Tatăl cântăreţei britanice Amy Winehouse a făcut recent o dezvăluire cutremurătoare. Mitch Winehouse a afirmat că fiica lui ar fi fost însărcinată atunci când a murit, realatează Sky News.

„Era cu Reg (Reg Traviss, n. red), urmau să se căsătorească”, a mărturisit bărbatul în timpul unei emisiuni difuzate de Channel Seven. „Nu ar trebui să vă spun asta, dar credea că este însărcinată la vremea respectivă”, a adăugat el.

Totodată, părintele artistei a criticat aspru filmul documentar despre Amy Winehouse realizat de Asif Kapadia, arătând că regizorul ar fi conturat greşit personalitatea fiicei lui.

„Să laşi impresia că ea era o persoană pe cont propriu este pur şi simplu criminal”, a spus el.

Pe de altă parte, Mitch Winehouse a precizat că el şi fostul logodnic al cântăreţei lucrează la realizarea unui alt documentar dedicat memoriei acesteia.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, în reşedinţa ei din cartierul londonez Camden. Medicii legişti au ajuns stabilit că decesul a survenit pe fondul unei „intoxicaţii cu alcool”.