MENIU

Detalii șocante povestite de o femeie violată de tatăl ei în copilărie

Gemma Schembri a fost violată de tatăl ei în copilărie

O tânără britanică ce a fost violată de tatăl ei pe când avea 12 ani a dezvăluit îngrozitoarea ei poveste pentru a ajuta alte victime ale abuzurilor sexuale.

Gemma Schembri, în vârstă de 21 de ani, a dezvăluit că tatăl ei, Mark, a fost întotdeauna obsedat să o controleze, dar s-a schimbat și mai mult în rău după ce a divorțat de mama sa, scrie Daily Mail

"A început să mă abuzeze sexuale în perioadele în care stăteam cu el, iar abuzurile au durat mai bine de un an. Mă manipula în permanență și mi-a controlat gândurile pentru a mă face să cred că era ceva normal. După ce m-a violat prima dată, mi-a spus că era mai bine să-mi pierd virginitatea cu el decât cu un bărbat oarecare într-o cameră de hotel". 

Gemmei Schembri i-au luat aproape doi ani să-și facă curaj pentru a denunța comportamentul tatălui ei. Ea a devenit de curând imaginea unei campanii îndreptate împotriva incesturilor. 

În cadrul campaniei, părinții de copii din școala primară sunt sfătuiți să-i învețe așa-numita "regulă a lenjeriei intime": că nu trebuie să lase pe nimeni să-i mângâie în zone pe care lenjeria lor intimă le acoperă. Gemma spune că și-ar fi dorit ca cineva s-o fi învățat această regulă la o vârstă fragedă.

Tatătl britanicei a fost condamnat în cele din urmă la nouă ani de închisoare. 

Mai multe articole despre:
femeie tată copilărie detalii violată socante