MENIU

Despărțire neașteptată după 10 ani de iubire neconvențională. O tânără s-a iubit pasional cu un avion Boeing 737-800: „Ne-am sărutat și l-am mângâiat”

Michele Köbke, o femeie în vârstă de 36 de ani din Germania, și-a încheiat recent relația bizară de 10 ani cu un avion Boeing 737-800, pe care l-a descris drept „dragostea vieții ei”. Deși despărțirea s-a produs în termeni amiabili, ea a marcat sfârșitul unei legături la distanță care a început în 2014 și a fost adânc înrădăcinată în atracția ei neobișnuită față de aeronave.

O iubire la prima vedere: Cum a început totul

Relația neconvențională dintre Michele și avionul Boeing a debutat în 2014, când aceasta a văzut pentru prima dată aeronava prin fereastra aeroportului Tegel din Berlin. În acel moment, Michele a simțit o atracție profundă și a declarat că avionul de 40 de tone era „dragostea vieții ei”. Ea a fost atrasă în mod special de aripile și motoarele avionului, descriind o legătură pe care mulți ar considera-o ciudată.

Michele s-a identificat ca fiind „obiectofilă”, o persoană care simte o atracție romantică și sexuală față de obiecte neînsuflețite. Această afecțiune, deși considerată o tulburare sexuală de către specialiști, nu necesită tratament în majoritatea cazurilor.

Un moment unic: Prima întâlnire „față în față”

În primii șase ani, Michele și-a trăit relația la distanță, admirând avionul doar prin ferestrele de sticlă ale aeroportului din Berlin. Însă, în septembrie 2019, ea a reușit să se apropie de Boeing 737-800 pentru prima dată, într-un hangar. Experiența a fost copleșitoare, Michele fiind văzută sărutând avionul și stând pe una dintre aripile acestuia. „A fost cel mai frumos moment din viața mea. Ne-am sărutat și ne-am bucurat de timpul petrecut împreună”, a declarat ea.

După aproape un deceniu de iubire, Michele a decis să pună capăt relației sale cu avionul. Deși despărțirea a fost amiabilă, femeia a păstrat anumite componente de la Boeing, inclusiv spoilerul, carenul clapetei și supapa rezervorului, pentru a rămâne conectată cu aeronava chiar și după separare.

Însă, odată cu sfârșitul acestei relații neobișnuite, Michele și-a descoperit o nouă pasiune: Evul Mediu. A vândut peste 300 de suveniruri legate de avioane pentru a face loc noii sale obsesii și a început să poarte armură de cavaler. „Acum îmi place să port armură de cavaler”, a mărturisit ea, sugerând că noua sa pasiune a devenit un element central în viața ei.

Deși relația ei cu Boeing 737-800 a luat sfârșit, Michele și-a păstrat prietenia cu avionul, continuând să rămână conectată la ceea ce odinioară era dragostea vieții ei.

        Michele s-a iubit timp de 10 ani cu avionul / Sursa foto - Profimedia