MENIU

De Ziua eMAG, laptopurile au discounturi foarte mari. Care sunt cele mai bune modele

Ziua eMAG aduce pentru cei interesați de achiziționarea unui laptop în această perioadă, câteva oferte pe care trebuie neaparat să le consultați.

Oferta de Ziua eMAG e disponibilă AICI.

În continuare am selectat câteva dintre laptopurile pentru care raportul preț/calitate este cel mai bun. Vă prezentăm prețurile și configurațiile foarte bune pe care le puteți achiziționa de Ziua eMAG cu mari discounturi.

Ziua eMAG – Laptop 2 în 1 Acer Aspire S1002

Acest laptop este unul dintre cele mai ieftine și cu ajutorul discountului de 28% de la eMAG prețul ajunge să fie chiar sub 1000 de lei, în condițiile în care este dotat cu un procesor Intel Atom de 1.83 Ghz și display de 10.1 inch, dimensiuni perfecte pentru a fi transportat ușor. Laptopul vine cu sistemul de operare Window 10 instalat. Oferta completă este AICI.

Ziua eMAG – Laptop Asus

Vă prezzentăm și un laptop de la Asus care are procesor Intel Celeron Quad Core de 2.25 Ghz. Display-ul este unul foarte generos de 15.6 inch, ideal pentru gaming, în plus are și o placă video dedicată de la Intel. Spațiul de stocare este de 500 Gb. Oferta completă este AICI.

Ziua eMAG – Laptop HP ProBook

Acest laptop de excepție are o reducere de la eMAG de 16%. HP ProBook este un laptop bussiness dotat cu procesor Intel Core i5 de 2.2 Ghz și display uriaș de 17.3 inch care redă imagini la calitate HD+. Spațiul de stocare e de 750Gb. Prețul exact poate fi găsit AICI.

Ziua eMAG – Laptop Gaming Asus

Unul dintre cele mai interesante laptopuri de la promoție este Gaming Asus care e excelent pentru gaming, după cum îi spune și numele, însă are și o configurație pe care nu o găsiți prea des la prețul pe care îl are după aplicarea discountului de 15% de la eMAG din această perioadă. Studiați toate detaliile AICI.

Ziua eMAG – Lenovo Miix

Un alt laptop ideal pentru cei care vor să investească o sumă minimă și să obțină un profit maxim. Laptopul Lenovo Miix are procesor Intel Atom de 1.33 Ghz și display 10.1 inch. Laptopul folosește Window 10 și are spațiu de stocare 64 Gb eMMC. Prețul poate fi găsit AICI.

Ziua eMAG – Laptop Toshiba Satellite

Un alt model foarte avantajos de la eMAG de laptop este Toshiba Satellite care are un discount de 250 de lei. Laptopul are memorie de 32Gb, placă video Intel, vine cu sistem de operare instalat, Window 10 și are un procesor de 1,6 Ghz. Toate detaliile sunt AICI.

Ziua eMAG – Laptop Lenovo IdeaPad

15% discount de la eMAG și pentru laptopul Lenovo IdeaPad dotat cu procesor Intel Celeron Dual Core de 2.16 Ghz. Laptopul are 15.6 inch la rezoluție HD, spațiu de stocare de 500 Gb și memorie internă de 4Gb. Oferta completă este AICI.

Mai multe articole despre:
ziua emag