MENIU

De ce sunt slabe femeile japoneze și par mereu tinere

De ce sunt slabe femeile japoneze și par mereu tinere

Dacă ai călătorit vreodată în Japonia sau dacă ai cunoscut japonezi, probabil că te-ai întrebat de ce sunt atât de slabe femeile japoneze și de ce par atât de tinere.

Care sunt motivele pentru care femeile japoneze sunt slabe și par a nu îmbătrâni niciodată?

Beau ceai verde

Japonezii iubesc ceaiul verde. Matcha (ceaiul verde pulbere) este făcută din frunze de cea mai înaltă calitate, care sunt apoi transformate într-o pulbere fină. Pulberea aceasta este amestecată apoi cu apă fierbinte. 

Ceaiul verde aduce beneficii sănătății. Este unul dintre cele mai sănătoase ceaiuri din lume, cu un conținut bogat de antioxidanți, care ajută în lupta împotriva radicalilor liberi și împiedică procesul îmbătrânirii. Ajută chiar și la slăbit. Consumul de ceai verde reduce și riscul de boli de inimă și cancer. Potrivit unui studiu din 2006, adulții din Japonia care consumă cantități mari de ceai verde au un risc scăzut al mortalității din cauze cardiovasculare. 

Consumă alimente fermentate

Persoanele japoneze mănâncă adesea alimente fermentate, precum kefir, kombucha, varză murată, miso, tempeh și kimchi. În procesul de fermentare, bacteriile naturale se hrănesc cu zahărul și amidonul din alimente, creând astfel acidul lactic.

Fermentarea menține substanțele nutritive naturale din mâncare și creează enzime benefice, complexul de vitamine B, acizi grași omega-3 și diferite tipuri de probiotice. Fermentarea promovează bacteriile intestinale bune și descompune mâncarea într-o formă mai digerabilă, lucru care ajută digestia și chiar pierderea în greutate.

Mănâncă porții mici

Porțiile mici de mâncare fac parte din cultura Japoniei. Aceste porții mici te pot ajuta să mănânci mai puțin, în acest fel ajutând și la slăbit. 

Porțiile par mai mari pe farfurii mai mici. Acest lucru previne supraalimentarea și aportul ridicat de calorii. Când vine vorba de gestionarea greutății, porțiile mici probabil că sunt la fel de importante precum alimentele pe care le mănânci. 

Mai multe articole despre:
femei slabe femei frumoase femei slabe japonia