MENIU

"Dau benzină gratis!" Anunțul care a declanșat nebunia la Timișoara - VIDEO

Nebunie la Timișoara, vineri după-amiază, în urma anunțului făcut de un influcencer că va oferi benzină cadou tuturor șoferilor din Timișoara care vor alimenta, timp de o oră, la o anumită benzinărie. În scurt timp, zona indicată a fost luată cu asalt de automobiliști, iar poliția a trimis echipaje pentru a evita blocarea totală a traficului.

O mulțime de conducători auto s-au pus la coada si au blocat circulatia în apropierea benzinăriei, unde, potrivit anunțului, între orele 14.00 si 15.00, la toate cele 6 pompe, soferii au alimentat fără să plătească nimic, scrie Opinia Timișoarei.

La un calcul ideal, de 15 masini carora li se face plinul in medie cu 40 de litri de benzina, intr-o ora/pompa influencerul ar fi nevoit sa scoata din buzunar in jur de 5000 de euro ca sa plateasca totul, asa cum a promis.

Politistii au venit si ei sa supravegheze circulatia si… fenomenul.

„Având în vedere mesajul lansat în spațiul public care a adunat un număr mare de participanți la trafic la o stație de alimentare cu combustibil de pe strada Cluj din Timișoara, în zonă sunt prezente echipaje de poliție pentru fluidizarea traficului și evitarea apariției unor evenimente negative."

Mai multe articole despre:
benzina gratis timisoara anunt influencer politie