MENIU

Curățenia de primăvară fără efort: Sfaturi esențiale pentru o casă impecabilă și luminoasă

Curățenia de primăvară fără efort: Sfaturi esențiale pentru o casă impecabilă și luminoasă

Ordinea și curățenia nu se vor termina niciodată. Însă știați cum să aplicați câteva trucuri pentru o casă strălucitoare? 

Aflați din rândurile următoare care sunt doar câteva dintre trucurile pe care le puteți utiliza pentru a curăța anumite zone din casă.

1. Spălați ferestrele ca un profesionist

Ar putea părea copleșitor să speli atât geamurile interioare, cât și cele exterioare. Cu toate acestea, amestecând o soluție de apă caldă cu câteva picături de săpun de vase într-o găleată, puteți curăța ferestrele rapid și eficient.

Spălați geamurile in modelul de S cu o cârpă umedă și apoi folosiți racleta pentru a șterge soluția. O cârpă din microfibră poate fi folosită pentru a șterge colțurile și marginile. Atunci când curățați geamurile, alegeți o zi înnorată pentru a evita căldura excesivă, care duce la urme. 

5 zodii chinezești care au noroc în dragoste săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele

2. Curățați toate tipurile de jaluzele

Primăvara este un moment bun pentru curățarea ferestrelor și jaluzelelor, deoarece iernile adună praf și murdărie. Curățarea jaluzelelor din întreaga casă poate părea o sarcină dificilă și dificilă. Acest sfat util vă va ajuta să curățați corect toate tipurile de jaluzele și să le faceți să arate noi.

 Totul ce trebuie să faceți este să le amestecați cu apă caldă și săpun de vase. Scoateți apa din cadă și folosiți apă nouă în loc de veche. Adăugați două căni de înălbitor cu clor la apă. Lăsați jaluzelele să se înmoaie în soluția de înălbitor timp de zece până la cincisprezece minute înainte de a clăti din nou și de a usca bine. 

4 zodii care se căsătoresc în 2024. Nativii care au noroc în dragoste

3. Curățați șinele ușilor glisante în câteva minute

Curățați orice murdărie cu un prosop de hârtie. Pulverizați cu oțet alb distilat șinele ușilor glisante. Apoi, curățați urmele cu o cârpă sau o periuță de dinți veche. Cu o cârpă, puteți șterge resturile. Dacă metoda de mai sus nu le poate curăța, trebuie curățate profund. Mai întâi, adaugă bicarbonat de sodiu și apoi oțet.

Acesta începe să clocotească pentru a scoate murdăria. Permiteți-le să lucreze timp de zece minute. Curățați apoi mizeria cu o periuță de dinți veche. Pentru a ajunge în locuri greu accesibile, înfășurați un cuțit într-o cârpă umedă veche și lăsați-le uscate. 

4. Curățați pereții fără a strica vopseaua

Când vine vorba de spălarea pereților, poate fi o sarcină descurajantă.

Spălarea pereților cu finisaje de vopsea diferite este esențială. Înainte de a începe spălarea, testați produsele de curățare într-un loc ascuns. Pereții trebuie curățați la fața locului în zonele aglomerate. Apăsați petele cu o cârpă umedă și scufundați-o în bicarbonat de sodiu pentru a le curăța. Asigurați-vă că zona este uscată folosind o cârpă curată.

Citește continuarea aici

3 zodii ale căror relații se îmbunătățesc pe 15 mai 2024. Nativii care vor avea curajul să spună nu

Mai multe articole despre:
curatenie primavara