MENIU

Cum stai cu norocul și ghinionul, în funcție de zodia în care te-ai născut. Cum să-ți păcălești soarta

Cum stai cu norocul și ghinionul, în funcție de zodia în care te-ai născut

Îți spui mereu că nu ești superstițioasă și, cu toate astea, când rămâi doar cu tine însăți, scuipi de trei ori în sân dacă trece prin fața ta o pisică neagră sau nu te întorci din drum când ai lăsat ceva acasă. O fi ceva adevărat sau nu?

Afla mai multe despre ce iti aduce noroc sau ghinion, in functie de zodia in care te-ai nascut!

Berbec

NOROC: Culorile rosu si oranj, numerele 1 si 9, cristalele din diamant, jasp, pietrele rosii, plus zonele si directia de sud.

GHINION: Daca te joci cu focul sau rupi fila din calendar prea repede, daca te indragostesti de un Taur sau un Peste.

Taur

NOROC: Culorile si pietrele pastelate, roz sau vernil, diamantele si safirul, numerele 4 si 6, precum si directia si zonele nordice.

GHINION: Cand imprumuti bani intr-o zi de luni, cand te indragostesti de un Geaman sau un Berbec, cand nu te opresti la primul semn de atentionare.

Gemeni

NOROC: Argintul, culorile si pietrele galbene si vernil, agatul si smaraldul, vorbele de bine, numerele 2, 5 si 7, directia si zonele de est.

GHINION: Cand vantul iti darama gardul sau iti zboara rufele de pe balcon, cand te indragostesti de un Rac sau un Taur, cand auzi tipatul bufnitei.

Rac

NOROC: Pietrele albe, incolore si argintii, smaraldul, agatul si calcedonia, daca tii in mana un obiect de argint cand e luna plina, daca porti perle, scoici sau cochilii, numerele 2, 3 si 7, si directia si zonele din vest.

GHINION: Cand te plimbi sub clar de luna plina cu iubitul, cand te indragostesti de un Geaman sau un Leu, cand dai de o pisica moarta pe drum.

Leu

NOROC: Bijuteriile din aur, pietrele galbene, aurii, portocalii, cu ape de curcubeu, jadul si chihlimbarul, numerele 1, 4, 8 si 9, directia si zonele de sud.

GHINION: Cand iti aprinzi tigara de la un chibrit inceput, cand te indragostesti de un Rac sau o Fecioara, cand visezi pasari pradatoare.

Fecioara

NOROC: Daca tii candela aprinsa, daca porti pietre maro, bej si verzi, daca iti asculti intuitia feminina.

GHINION: Cand cosi martea, vinerea si duminica ori umbli noaptea prin padure, cand te indragostesti de un Leu sau o Balanta.

Balanta

NOROC: Daca ai rabdare si porti pietre verzi si roz, opal, sardonix si crisolit. Daca iti cumperi doar lucruri de care te indragostesti din prima, numarul 6, directia si zonele din est.

GHINION: Cand fluieri noaptea sau in casa – se zice ca asa chemi spiritele rele, cand te indragostesti de un Scorpion sau o Fecioara, cand nu dai de pomana unui sarman care iti cere.

Scorpion

NOROC: Daca porti pietre de culorile grena, brun si negru, acvamarin, numerele 2, 4, 8 si 9, precum si directia si zonele din vest.

GHINION: Cand vezi sau visezi serpi, cand te indragostesti de un Sagetator sau de o Balanta, cand rastorni o galeata – fie plina, fie goala, cand porti un lucru vechi fara sa-l purifici.

Sagetator

NOROC: Daca nu stai locului pe motiv ca-ti sta norocul, daca porti pietre de un albastru intens, chihlimbar, topaz si perle, numerele 3, 5 si 7, directia si zonele din sud.

GHINION: Cand daruiesti batiste fara sa ceri un banut in schimb, cand te indragostesti de un Capricorn sau un Scorpion, cand visezi scoici.

Capricorn

NOROC: Daca lasi iedera sa creasca pe casa pentru ca o protejeaza de rele, daca plantezi busuioc gandind ca te apara de ganduri rele, daca porti pietre negre ori rubin, numerele 2 si 8, directia si zonele din nord, scrie femeia.ro.

GHINION: Cand te indragostesti de un Varsator sau un Sagetator, cand iti trece prin fata o pisica neagra si nu-ti intorci privirea, cand auzi cantecul cucuvelei.

Varsator

NOROC: Daca porti pietre bleu-ciel, granat, turcoaz, numerele 2, 5 si 7, directia si zonele din est, daca visezi colorat, daca porti pantofii de la nunta cand vrei sa reusesti ceva anume.

GHINION: Cand primesti flori in numar par, cand te indragostesti de un Capricorn sau de un Peste, cand iti uiti acasa bijuteriile de care nu te desparti, cand visezi gandaci.

Pesti

NOROC: Daca iesi din casa cu dreptul, daca porti pietre de culoare albastru-inchis sau violet, ametist, opal, numerele 2, 6 si 7, directia si zonele din vest, daca visezi lebede.

GHINION: Cand te intorci din drum sau nu termini ce ai inceput, cand te indragostesti de un Berbec sau un de Varsator, cand visezi ciori sau pesti zburatori.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop noroc horoscop ghinion