MENIU

Cum și de ce își pierd bărbații interesul într-o relație, în funcție de zodie

Cum și de ce își pierd bărbații interesul într-o relație, în funcție de zodie

Să păstrezi mereu treaz interesul bărbatului de lângă tine nu este un lucru ușor. Creativitatea ta va fi pusă la încercare, mai ales dacă ai alături un partener care se plictisește repede sau caută mereu senzații tari. 

Unele femei pun accent mai mult pe latura fizică, fiind convinse că dacă iubiții le doresc, vor fi mereu interesați de ele. Altele înceară abordări mai subtile, folosindu-se mai ales de conectarea emoțională și mentală cu partenerii lor. Este important să cunoști preferințele bărbatului de lângă tine, limbajul său favorit în iubire, pentru a-i putea menține interesul viu. 

Astrologia îți poate da câteva indicii interesante legat de motivele pentru care nativii din diferite zodii își pierd interesul în iubire. 

Berbec

Berbecului îi place provocarea și își va pierde destul de repede interesul dacă are alături o persoană care îl aprobă tot timpul și este mereu de acord cu el. Dacă te ții mereu după el ca un cățeluș și dai din cap admirativ la tot ce spune, se va sătura destul de repede de relația voastră. Un nativ Berbec are nevoie de adrenalină chiar și când vorbește cu o femeie. Asigură-te că răspunzi nevoii sale de provocare și acțiune, dacă vrei să-l păstrezi lângă tine. 

Taur

Taurul apreciază foarte mult onestitatea unei femei, așa că nu face pe inabordabila cu el, doar ca să-l cucerești. Unii bărbați sunt stimulați de jocul de-a cucerirea, dar nu și Taurul. Dacă vei continua să te ții departe doar ca să-i trezești dorința, nu vei reuși. Bărbatul Taur va ajunge la concluzia că ești mult prea cochetă și nu ești sinceră cu el, astfel că nu va mai face efortul să te câștige, ci va pleca în căutarea unei legături mai serioase. Citește continuarea.

Mai multe articole despre:
horoscop