MENIU

Cum scapi de grăsimea de pe burtă și șolduri cu ajutorul unei metode banale

Cum scapi de grăsimea de pe burtă și șolduri cu ajutorul unei metode banale

Este inestetică indiferent de locul în care se depozitează pe corp, dar parcă atunci când ni se așază pe burtă și șolduri, ne creează cele mai mari complexe.

Cum te ajută gheaţa să scapi de grăsimea de pe burtă și șolduri

Oamenii de ştiinţă au dezvăluit faptul că grăsimea de pe burtă și șolduri poate fi eliminată relativ ușor prin expunerea la temperaturi joase. Acestea accelerează cu aproximativ 300% arderea grăsimilor.

Evident, este de dorit și respectarea unei alimentații sănătoase, din care vor fi eliminate dulciurile, produsele de patiserie, prăjelile și sucurile din comerț. O activitate fizică oricât de ușoară, chiar și o plimbare zilnică de 40-45 de minute în ritm alert, nu va face decât să grăbească procesul de ardere a grăsimilor.

Cum aplici gheața pe burtă și șolduri

Oamenii de știință de la Universitatea din Maastricht susțin că arderea grăsimilor poate fi stimulată dacă se aplică pe zonele vizate săculeți de gheață timp de 30-60 de minute. Acest proces se repetă zilnic, timp de două săptămâni.

În acest fel, temperatura pielii va scădea, ceea ce va favoriza transformarea grăsimii albe în grăsime maro, mult mai ușor de metabolizat de către organism.

Deși te ajută să scapi destul de ușor de grăsimea de pe burtă și șolduri, această metodă poate prezenta și un inconvenient: riscul de degerătură. Pentru a nu te confrunta cu aceasta, ridică săculețele de gheață de pe burtă la intervale regulate de timp.

Simptomele degerăturii sunt: roșeață și o ușoară durere în zona pe care se află gheața, furnicături, bășicuțe și senzația de amorțire. În cazul în care constați că ai vreunul dintre aceste simptome, îndepărtează săculețele de gheață și acoperă-ți zona burții cu o pătură. Nu acoperi cu nimic cald zona degerată și nici nu te masa.

Sursa: avantaje.ro

Mai multe articole despre:
solduri gheaţă slăbit