MENIU

Cum să-l faci să se întoarcă la tine, în funcție de zodie. Gestul care-l topește

Cum să-l faci să se întoarcă la tine, în funcție de zodie. Gestul care-l topește

Te-ai despărțit de iubitul tău, dar încă nu te împaci cu ideea că nu mai sunteți împreună și cauți metode prin care să-l readuci în viața ta?

Astrele îți pot fi de ajutor: dacă vei cunoaște mai bine trăsăturile zodiei lui, vei ști cum să acționezi pentru a-l atrage din nou lângă tine. Desigur, funcționează mai ales dacă vă iubiți cu adevărat, dar nu ați știut cum să vă arătați sentimentele. Unele semne sunt menite să fie împreună și, mai devreme sau mai târziu, se vor împăca. Dacă se iubesc, unul sau ambii parteneri vor face eforturi pentru reconciliere. 

Iată cum îl poți aduce din nou la tine, în funcție de zodia lui. 

Berbec

Ca să te împaci cu un Berbec, trebuie să ții cont de personalitatea lui puternică. Nu-i arăta ce grozavă ești tu și nu încerca să-l faci să creadă că a pierdut ocazia vieții lui. Astfel de lucruri nu funcționează, pentru că te cunoaște prea bine. Încearcă mai degrabă să-i arăți alte laturi ale personalității tale, în special aceea de bun prieten și confident.

Taur

Atunci când te întâlnești cu un Taur, trebuie să-i dai cât mai multe dovezi de afecțiune, mai ales în public, pentru că bărbatul Taur adoră să fie considerat unic și dorit. Desigur, nu poți să-l mai săruți sau să-l mai iei de mână dacă v-ați despărțit, dar îi poți arăta în alte moduri dragostea ta. Pentru a face acest lucru, trebuie să te arăți dulce și blândă cu el, fără să pară că faci vreun efort sau că ai gândit dinainte cum să procedezi. Citește continuarea

 

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop cuplu