MENIU

Cum să te vopsești, în funcție de culoarea ochilor. Sfaturile de care e indicat să ții cont

Cum să te vopsești, în funcție de culoarea ochilor. Sfaturile de care e indicat să ții cont

Schimbarea culorii părului reprezintă mereu o alegere pe care femeile o fac atunci când vor să-și schimbe starea, când vor să închidă un capitol în viața lor sau pur și simplu s-au săturat de o anumită nuanță și vor să experimenteze un alt look. Primul pas este însă să afli ce nuanță ți s-ar potrivi cel mai bine. Cum să te vopsești, în funcție de culoarea ochilor.

Există mulți factori de care e indicat să ții cont înainte de a te vopsi, inclusiv nuanța pielii, subtonurile și culoarea ochilor. O nuanță a părului care completează nuanța ochilor îți va oferi ceea ce ai cu adevărat nevoie.

Cum să te vopsești, în funcție de culoarea ochilor

Și pentru că există atât de multe opțiuni, alegerea noii nuanțe sigur e un moment dificil. Pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere, vezi ce nuanțe sunt cele mai potrivite pentru ochii verzi, ochii albaștri, ochii căprui și ochii negri.

De ce recomandă specialiștii să consumi cafea în timpul verii. Care sunt beneficiile sale în sezonul cald

Cele mai bune culori de păr pentru ochi verzi

Dacă ai ochi verzi, există o gamă largă de culori care te pot pune în evidență. Nuanțele caramel, miere și maro deschis sunt cu siguranță alegerea perfectă.

Nuanțele ciocolatii se combină superb cu ochii verzi. Poți de asemenea să alegi o nuanță vibrantă, roșu-maro, care sigur nu te va dezamăgi. Una dintre cele mai atrăgătoare combinații este între ochii verzi și părul negru.

Ardei copți cu smântână. O rețetă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă

Cele mai bune culori de păr pentru ochi albaștri

Dacă ochii tăi au orice nuanță de albastru, ia în considerare nuanțele de păr de mai jos.

Culorarea părului cu nuanțe de portocaliu și roșu îți vor scoate cu siguranță ochii de safir în evidență. Dacă simți nevoia de un look mai îndrăzneț, atunci optează pentru blondul platinat. Dacă ai ochi albaștri și îți place părul închis la culoare, o culoare bogată, plină, în nuanța ciocolatei amprui te va asigura că ochii tăi sunt în lumina reflectoarelor.

Nuanțele de roșu intens și violet te vor scoate de asemenea cu adevărat în evidență.

Citește continuarea aici

Ce se întâmplă cu colesterolul și tensiunea arterială dacă mănânci caise. Efectele mai puțin cunoscute

Mai multe articole despre:
vopsit culoare ochi