MENIU

Cum să te bucuri de sport în timpul menstruației

Menstruatia face parte din viata ta de femeie, iar acest lucru nu ar trebui sa te impiedice din a practica activitatile care iti fac placere. Folosirea corecta a absorbantelor si tampoanelor si atitudinea vesela sunt singurele lucruri de care ai nevoie pentru a purta hainele tale preferate, a alerga, a face exercitii sau a te juca.

Activitatea fizica nu trebuie exclusa din viata ta atunci cand te afli la ciclu, ba dimpotriva. Afla de ce ar trebui sa faci sport in timpul menstruatiei si care sunt beneficiile acestui efort suplimentar in perioada delicata!

Sportul in timpul menstruatiei este benefic

Doar pentru ca esti la menstruatie, nu inseamna ca trebuie sa o lasi mai usor cu activitatile fizice de zi cu zi. Sportul in timpul menstruatiei nu iti va afecta cantitatea sau perioada menstruatiei. De fapt, exercitiile fizice ajuta la eliminarea crampelor menstruale. Citeste aici si cele mai importante informatii despre menstruatie!

Cum sportul este parte componenta a unei vieti sanatoase, ar trebui sa incluzi exercitiile in rutina ta zilnica, fie ca esti la menstruatie sau nu.

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
sport exerciţii fizice menstruatie