MENIU

Cum să pierzi ani şi greutate, cu un masaj facial de 3 minute

Cu siguranţă că planul unei diete este, de cele mai multe ori, în mintea oricărei femei, ce a trecut de o anumită vârstă. 

Dacă şi dieta pe luna ianuarie a eşuat, poţi să ai un ten reîmprospătat, fără riduri şi care te face să arăţi mai tânără, cu un masaj facial pe care îl poţi face timp de trei minute, în fiecare dimineaţă.

Două specialiste britanice în domeniul frumuseţii recomandă câţiva paşi simplu prin care poţi arăta mult mai tânără, cu un simplu exerciţiu pe care îl poţi face zilnic. 

Foloseşte ambele mâini pe care le ţii sub pomeţi şi palmele cât mai lipite de faţă şi cu mâinile atingi pomeţii, apoi te duci spre urechi, fiind într-o continuă mişcare de ridicare a obrajilor. Se repetă această mişcare de 10 ori, apoi se ţine apăsat timp de 30 de secunde, ridicând uşor de pomeţi şi acest exerciţiu se repetă de 3 ori. 

Cu ajutorul ambelor mâini la mijlocul mandibulei cu o palmă se împinge pomeţii şi cu cealaltă se trage. 

Folosind ambele mâini pe o sprânceană, prindeți sprânceană în timp ce împingeţi în sus și în osul frunții, cu ajutorul degetelor și degetele mari. În același timp, utilizați vârful degetelor pentru a împinge în sus pielea feței și osul frunții.

Puteţi folosi şi cuburi de gheaţă pentru faţă sau infuzii de muşeţel pentru un ten mai tânăr.

Mai multe articole despre:
masaj facial