MENIU

Cum să faci sex corect

Top 6 afecţiuni care se pot vindeca printr-o partidă de amor 

Poziția “femeia deasupra” este una dintre cele mai apreciate poziții de către femei, dar și una dintre cele mai temute, căci multe dintre reprezentanțele sexului frumos nu știu dacă mișcările lor sunt cele corecte pentru a crea plăcere bărbatului de dedesubt. Dar există mici ponturi care pot fi urmate pentru o mai bună performanță deasupra! 


1. Încrederea în propria persoană
În timpul rând, când o femeie este deasupra trebuie să dea dovadă de încredere în șine. Această poziție plăcută de mulți dintre bărbați are legătură cu fantezia lor de a se lăsați dominați. Așadar, ei sunt sclavi, iar ele dominatoarele. Această fantezie este prezența și în partidele de sex în care femeile nu scot biciul. Este suficient să fie deasupra. Tocmai din acest motiv femeia deasupra trebuie să manifeste încredere în sine, să transmită mesajul “Acum ești al meu!” bărbatului de sub ea. Acest lucru se face din privire, din încordarea coapselor, din mișcarea brațelor și gesticulația mâinilor. Pentru a arată încredere în propria sexualitate în poziția “femeia deasupra”, cea care încă are temeri cu privire la cum arată ea când bărbatul este sub ea poate face un exercițiu de imaginație prin care să-și înfrângă temerile: să-și imagineze cum și-ar dori ea să arate deasupra, cum își arcuiește spatele, cum îl privește și apoi să pună în practică fantezia. Pentru femeile ușor mai timorate care ajung deasupra este indicată și crearea unui ambient mai senzual prin aprinderea unor lumânări. Astfel, nefiind cameră foarte luminoasă, lumânările luminând exact cât trebuie, ele se pot concentra asupra lor înșele, asupra ce-și doresc când sunt deasupra. Așadar, primul pas în a face sex corect când ești deasupra este să-ți clădești încrederea în propria sexualitate. Încrederea în șine face, de fapt, mult mai mult decât orice curs de perfecționare sexuală.

2. Găsirea poziției confortabile pentru picioare

Al doilea pas pentru a face dragoste corect în poziția “femeia deasupra” este identificarea acelei poziții a picioarelor care să nu le suprasolicite. Până una altă, dacă picioarele nu stau confortabil, femeia va obosi repede și poate spune adio acestei poziții. Cum îți ții picioarele în timp ce stai deasupra în timpul sexului depinde de la femeie la femeie. Fiecare își știe poziția cea mai confortabilă.
3. Înfigerea cu mai multă forță

Al treilea pas în a face dragoste corect deasupra nu ține de ritmul mișcării, ci de puterea bazinului femeii. Bărbatului îi place să simtă cum femeia de deasupra se înfige cu sete în penișul lui, dar se întâmplă destul de des că mișcarea ei prin care primește penișul în interiorul ei să nu fie suficient de puternică. Pentru a spori puterea și, implicit, plăcerea bărbatului, se poate folosi de picioare. Practic, în poziția “femeia deasupra”, dacă ea își bagă laba piciorului și chiar pulpele sub coapsele bărbatului va avea mai multă putere de “infigere” de deasupra, păstrându-și și libertatea de mișcare. Cât despre mâini, acestea se pot sprijini de orice: de tăblia patului, de pieptul lui, de umerii lui sau de peretele din față.
4. Găsirea ritmului mișcării

Abia al patrulea pas este găsirea ritmului. Pentru unele femei, penetrarea foarte adâncă poate fi dureroasă. Acesta este cazul femeilor care au uterul retrovers sau care suferă de endometrioză. Dar chiar și în cazul celor care nu au niciun fel de condiție medicală, penetrarea prea adâncă poate crea disconfort. Însă poziția deasupra permite tocmai evitarea acestui disconfort prin penetrare treptată, ușoară, până la identificarea adâncimii potrivite unde nu apare încă durere sau neplăcere. Astfel, în poziția “femeia deasupra” are avantajul de a dicta adâncimea și ritmul mișcării. Atenție însă! Femeile nu au atâta tesul muscular și nici forță în el pentru a face mișcări foarte viguroase, foarte rapide! Este legea naturii așadar, dacă simt că bărbatul începe să le grăbească cu mâinile sau cu bazinul mișcările, să nu se simtă “depasite” de situație. Pe de altă parte, și bărbatul ar trebui să știe că este imposibil ca o femeie care nu este actriță de filme porno să se miște cu rapiditate și forță când este deasupra.În această situație, femeia care stă deasupra poate compensa lipsă de rapiditate cu unghiul penetrării, care poate fi clasic, de sus în jos, și de la puțin oblic la foarte oblic, în măsură în care nu generează disconfort bărbatului. Totodată, poate opta și pentru mișcări circulare.În ceea ce privește plăcerea bărbatului, mai ales în cazul celor care sunt mai puțin expresivi, așadar mai “mutulici” în timpul sexului, femeia trebuie să observe mimică feței și gesturile lui pentru a descoperi care dintre mișcări îi face plăcere. Pe de altă parte, poate să copieze mișcările pe care le face bărbatul atunci când încearcă să ejaculeze. Dacă știe că el încetinește ritmul și penetrează mai adânc înainte de orgasm, poate recurge și ea la același ritm. Dacă el atinge climaxul prin frecarea rapidă a capului penisului, introducându-l doar pe acesta în vagin, scurt și repede, poate încerca aceeași tactică.
5. Plăcerea deasupra stă în “detalii”

Însă dincolo de mișcare, de tehnică și alte ponturi strategice, ceea ce contează de fapt când este femeia deasupra este atitudinea ei. Și iată că am revenit la încrederea în sine! Chiar dacă mișcarea este condiționată la un du-te-vino drept, oblic sau circular, femeia are la dispoziția să propriile mâini și libertatea de le cum vrea. Practic, acesta este farmecul poziției “femeia deasupra” timpul sexului: ea își poate mângâia , își poate clitorisul poate mângâia testiculele bărbatului printr-o arcuire spatelui.

Mai multe articole despre:
sex poziţii corect deasupra