MENIU

Cum să descurci rapid și fără efort bijuteriile încurcate. Ingredientul miraculos, nelipsit din nicio bucătărie

Bijuterii

Știi acel moment enervant în care, pur și simplu, te grăbești să pleci undeva, însă nu reușești nicicum să-ți descurci lanțul preferat? Cei vei face, până la urmă? Pierzi timpul încercând să scapi de nod sau pleci de acasă supărată și fără bijuteria ta? Ei bine, cum nu-ți surâde niciuna dintre aceste variante, trebuie să afli că bijuteriile pot fi descurcate rapid și fără efort, cu puțin ulei de bucătărie!

Nici nu mai contează cum și de ce ți s-a înnodat colierul de data aceasta! Bijuteriile, fie ele de aur, argint sau orice altceva, formează noduri atunci când nu sunt depozitate corect, iar cele cu fir subțire par de-a dreptul imposibil de descurcat.

Există, totuși, o soluție pentru toți și toate care se trezesc într-o astfel de situație deloc plăcută și, mai exact, uleiul de gătit.

Da, chiar atât de simplu este! Așa că data viitoare când găsești un nod în lănțișorul tău nu mai este cazul să te enervezi. Doar mergi până la bucătărie și problema ta se va rezolva într-un timp foarte scurt... cu o picătură de ulei de măsline.

Dacă nodul din colierul tău nu prezintă deloc mobilitate și nu poate fi descurcat cu mâinile sau cu un ac, va trebui să îi aplici o picătură de ulei. Apoi, nodul se va desface de la sine, iar tot ce trebuie să faci tu este să tragi ușor lanț pentru a-l descurca. Imediat după asta, este necesar să-l speli cu apă caldă și săpun. Astfel, vei îndepărta reziduurile de ulei.

Să nu uităm, de asemenea, că uleiul de măsline extravirgin reprezintă cea mai bună soluție de curățat bijuteriile pentru că le redă strălucirea naturală. Poți să îl amesteci și cu un stop de suc de lămâie pentru un plus de strălucire, însă doar în cazul argintului și al aurului.

Citește continuarea pe Divahair.ro