MENIU

Cum poți face migdalele să fie superioare nutrițional. Această gustare te-ar putea ajuta să ai mai multă energie

Cum poți face migdalele să fie superioare nutrițional. Această gustare te-ar putea ajuta să ai mai multă energie

Află cum poți face migdalele să fie superioare nutrițional. Migdalele pot fi o gustare grozavă, sănătoasă și rapidă. Specialiștii recomandă migdalele pentru consumul zilnic, datorită aportului nutrițional, însă există și o limită în ceea ce privește consumul lor.

Migdalele pot fi consumate ca sursă de proteine, grăsimi sănătoase și nutrienți, precum magneziul. Ai grijă câte migdale mănânci și acordă atenție momentului în care le mănânci, mai ales dacă vrei să slăbești. Deoarece migdalele sunt bogate în calorii, așadar este nevoie să menții un echilibru în privința consumului dacă urmezi o dietă.

Cum poți face migdalele să fie superioare nutrițional

Ar trebui să consumi migdalele dimineața, la micul dejun, deoarece ajută la furnizarea de energie susținută pe tot parcursul zilei. De asemenea, le poți adăuga în smoothie-uri, fulgi de ovăz și cereale sau le poți consuma singure.

Înmuierea migdalelor în apă și lapte crește nivelul acestora de fibre și antioxidanți. Procesul de înmuiere elimină, de asemenea, toate impuritățile pe care le conțin.

Așadar, asigură-te că hidratezi migdalele cu o seară înainte, pentru a te putea bucura de toate proprietățile acestora.

Migdalele sunt o sursă bună de grăsimi sănătoase. Acest lucru se datoreză conținutului lor de acizi grași mononesaturati si polinesaturati, care ajută la mentinerea sanatatii inimii si a articulatiilor. Grasimile din migdale ajută la cresterea performanței sportive și a nivelului de energie.

Secretul celei mai bune ciorbe de văcuță cu legume. Ingredientul care îi dă gustul bogat și intens

Descompunerea migdalelor în bucăți mai mici

Descompunerea migdalelor în bucăți mai mici te va ajuta să le poți mesteca mai ușor. Astfel, nutrienții pe care migdalele îi conțin vor fi eliberați și absorbiți integral în organism.

Acest lucru este valabil în special pentru grăsimile pe care le conțin.

Citește continuarea aici

Ștrudel cu mere. Savurează un ștrudel generos, plin de bucăți mari de mere și foietaj crocant făcut în casă!

Mai multe articole despre:
migdale nutritie