MENIU

Cum își ascund bărbații nevestele de amante și invers. Sigur nu știai asta

Infidelitate

Așa cum soțiile cad victime în relațiile extraconjugale ale bărbaților lor, așa pot și amantele să fie victimele unor bărbați însurați care au reușit să-și ascundă cu maiestrie nevestele.

Principalele semne de îngrijorare

1. Spune că este despărțit de soție, că trece prin divorț sau ca a divorțat.

În majoritatea cazurilor în care un bărbat spune că este despărțit de soția lui, că trece în acel moment printr-un divorț sau că a divorțat este, de fapt, vorba de o minciună.

Deși pare o acțiune lipsită de sensibilitate și încredere, femeia căreia i se spun astfel de lucruri ar trebui să ceară actul de divorț pentru a fi sigură. Doar actul de divorț poate dovedi clar că acel bărbat este, cu adevărat, celibatar.

În caz contrar, în majoritatea cazurilor, este doar o minciună prin care individul încearcă să pună mâna pe o femeie în căutare de o relație.

2. Nu reușești niciodată să ajungi la el acasă

Din fel de fel de motive, bărbatul cu care te întâlnești de ceva vreme nu te-a adus niciodată la el acasă. Fie că are cine știe ce rude la el, fie ca invocă renovari în casă, fie alte motive, atâta timp cât un bărbat găsește mereu scuze pentru a nu-și aduce „iubita” acasă ascunde de fapt existența unei soții, a unei căsnicii.

Mai multe articole despre:
cuplu secrete amante iubiti