MENIU

Cum împiedici dermatograful să mai curgă

Dermatograful sau creionul de ochi este unul dintre cele mai populare produse de machiaje, dar totodata unul dintre cele mai problematice pentru ca poate face dintr-un machiaj superb un adevarat dezastru estetic. Cauti o metoda pentru a impiedica dermatograful sa mai curga si sa reziste intact pana la sfarsitul zilei? Iti oferim noi cele mai utile metode de a face evita acest lucru!

1. Foloseste un dermatograf de firma

Nu este o fita, ci o realitate. Fa un efort si cumpara un dermatograf de la un brand renumit. Vei observa ca acestea rezista mai mult, iar calitatea culorii si texturii este superioara celor cumparate de la buticul din piata.
 
2. Aplica un concealer

De cele mai multe ori, urmele dermatografului apar in cutele de sub pleoapele inferioare, dand impresia ca ai avea un ochi vanat. Pentru a preveni aceasta problema, aplica un concealer inainte sa folosesti dermatograful. Acesta va actiona ca o bariera, iar dermatograful va ramane unde trebuie.

3.  Fixeaza-l!

Unul dintre cele mai eficiente trucuri este folosirea unui fard. Aplica peste linia creionului un fard in aceeasi nuanta a dermatografului, cu o pensula subtire, pentru a-l fixa mai bine. Pentru un efect mai dramatic, poti umezi putin pensula inainte de a aplica fardul.

Vezi mai multe pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
machiaj ochi dermatograf