MENIU

Cum găteşti supa minune care te ajută să slăbeşti 6 kilograme în doar o lună

Sursa foto: Pixabay

Pentru cei mai mulţi dintre noi, un plan eficient de slăbire are două părţi: o dietă sănătoasă şi sport. La serviciu e simplu să stai departe de tentații, dar acasă simți că vrei să dai iama-n frigider pentru o gustare. Îți propunem dieta cu supe! A câștigat popularitate în ultimii ani ca fiind un mod simplu de a slăbi sănătos.

Vă propunem supa de legume „prăjite” cu care veți reuși să dați jos până la 6 kilograme într-o lună de zile.

Ingrediente pentru supa minune

Ingrediente: o țelină medie (aprox. 650 g), decojită și tăiată în bucăți, 2 morcovi medii (aprox. 200 g), tăiați în bucăți de 3 cm, 1 ardei roșu mare, tăiat în bucăți de cca 4 cm, 1 ceapă medie, 2 linguri de ulei de măsline, 500 ml de apă, 25 g fulgi de migdale, prăjiți.

Cum se găteşte

Preîncălziți cuptorul la 200 de grade. Puneți legumele stropite cu ulei pe o tavă mare de copt și dați-le la cuptor pentru aproximativ 35 de minute. Întoarceți legumele după 15 minute sau după ce se înmoaie puțin. Lăsați-le până se rumenesc puțin, dar să nu devină crocante.

Transferați legumele într-o cratiță mare și adăugați apa. Pasați legumele cu un mixer vertical până obțineți o cremă. Adăugați încă 600 ml de apă rece și dați cratița la foc mic, amestecând continuu. Condimentați după gust cu sare și piper. Serviți-o cu fulgi de migdale deasupra.

Mai multe articole despre:
supa reteta supa