MENIU

Cum arată mașina care va înlocui legendarul taxi londonez

Nissan a dezvăluit o versiune restilizată a modelului NV200, programat să înlocuiască legendarul taxi londonez, începând cu luna decembrie a acestui an, scrie automarket.ro.

Modelul, prezentat pentru prima dată în august 2012, a fost supus unor operaţiuni de restilizare, la solicitarea primarului Londrei şi a autorităţilor de transport locale. Aşa se face că oamenii care au lucrat la designul modelelor Juke şi Qashqai au fost însărcinaţi să dea o identitate nouă modelului, o identitate care să respecte moştenirea vechiului taxi londonez.

Designerii au fost nevoiţi să asculte de ideile primarului, de cele ale principalilor acţionari ai firmelor de taxi, dar şi de părerile şoferilor. După mai multe încercări, studioul de creaţie a venit cu rezultatul pe care îl vedem astăzi. NV200 a primit o nouă grilă frontală, spoilere restilizate şi blocuri optice rotunde. Toate aceste detalii încearcă să apropie viitorul taxi de actualul model, intrat deja în istorie. Nu vor lipsi nici luminile LED pentru caseta luminoasă inscripţionată Taxi.

Mai multe articole despre:
Londra auto maşină primar taxi model Nissan