MENIU

Culoarea de păr care ţi se potriveşte în funcţie de zodie

În funcţie de zodie, fiecăreia i se potriveşte o nuanţă pentru păr.

Berbec: Fire competitiva, se bate mereu sa fie pe primul loc. Astfel, o nuanta de maro inchis, cu suvite rosu aprins sau nuanta de rosu burgund, sunt exact culorile potrivite pentru femeia Berbec.

Taur: Femeia Taur adora sa traisca o viata buna, munceste mult si iubeste natura, astfel culorile potrivite sunt cele de nuanta maro, mai ales castaniu.

Gemeni: Femeia Gemeni se crede mereu tanara si considera ca schimbarea desa a culorii de par este cea mai buna alegere. Nuante de saten deschis, caramel si suvite sunt potrivite pentru femeia din acest semn zodiacal.
Rac: Casa si familia sunt elementele de baza pentru femeia Rac. Nuantele potrivite de par sunt nuante de saten.

Leu: Femeia Leu iubeste sa fie permanent in centrul atentiei, asa ca si parul trebuie sa iasa neaparat in evidenta. Nuantele de blond, cu tot felul de suvite sunt preferate de femeia Leu.

Fecioara: Femeia Fecioara este cea care nu scapa din ochi niciun detaliu. Ii place sa fie mereu ingrijita, iar nuantele de par potrivite sunt brunet sau maro cenusiu.

Balanta: Femeia Balanta este o fire manierata, eleganta si o prezenta foarte placuta. Nuante potrivite sunt: champagne, cenusiu, blond miere.

Scorpion: Femeia Scorpion este misterioasa si secretoasa. Culorile potrivite la par sunt: negru intens sau castaniu inchis.

Sagetator: Fire optimista, aventuriera, dar si o persoana care invata din propriile experiente. Femeia Sagetator s-ar identifica cu rosu-aramiu si alte nuante de aramiu.

Capricorn: O persoana serioasa, ambitioasa careia ii place sa fie lider. In ceea ce priveste look-ul, femeia Capricorn este conservatoare, astfel nuantele de maro sunt cele potrivite.

Varsator: Unic, neconventional si indraznet. Femeia Varsator adora sa iasa din anonimat, astfel nuantele cele mai indrazneste: roz, albastru, violet sau verde le va alege macar o data in viata.

Pesti: Fire creativa, mistica va alege cu siguranta nuante de blond inchis sau gri.

sursa

Mai multe articole despre:
horoscop vopsea zodii culoare păr