MENIU

Conjuncție Jupiter-Chiron: 12 martie 2023. Marele Benefic și Micuțul vindecător se întâlnesc în Berbec DUPĂ 50 DE ANI

Conjuncție Jupiter-Chiron: 12 martie 2023

Unul dintre cele mai importante tranzite ale anului este conjuncția Jupiter – Chiron în Berbec. Jupiter și Chiron se întâlnesc în Berbec doar o dată la 50 de ani. Tranzitul exact are loc pe 12 martie 2023 la 14° Berbec – dar îi putem simți deja influența, deoarece Jupiter și Chiron sunt la doar câteva grade distanță unul de celălalt.

„Dacă poți fi, trebuie să fii” – Abraham Maslow

Acest citat surprinde esența călătoriei noastre alături de Chiron.

• Suntem aici cu un motiv – pentru a ne împlini potențialul uman.

• Este foarte greu să ne împlinim potențialul. Dacă ar fi ușor, nu am fi aici.

• Cu toate acestea, nu este negociabil– „ Dacă poți fi, trebuie să fii”.

În ierarhia nevoilor lui Maslow, autoactualizarea se află în vârful piramidei. Este cel mai înalt obiectiv al nostrum. Toate celelalte nevoi (fiziologice, siguranța, dragostea și stima) sunt doar o pregătire pentru această sarcină magnifică: să devenim ceea ce TREBUIE să fim. Harta noastră natală este criptată cu misiunea noastră unică. Există 8 miliarde de hărți natale unice și 8 miliarde de oameni unici cu 8 miliarde de misiuni unice.

Cheia pentru harta noastră natală este Chiron.

Desigur, fiecare planetă și fiecare aspect ne face ceea ce suntem. Dar Chiron, datorită poziției sale strategice între planetele tradiționale și planetele exterioare, dezvăluie modul în care ne putem reconcilia natura umană (planete până la Saturn) cu promisiunea noastră divină (planete exterioare) și ne putem îndeplini potențialul.

Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro

Mai multe articole despre:
horoscop conjunctie jupiter martie