MENIU

Conducea cu viteză şi a fost tras pe dreapta. Poliţistul l-a luat de mână şi a făcut ceva uluitor

Un bărbat din Indianapolis, SUA, a trăit o experienţă memorabilă, după ce a fost tras pe dreapta de un poliţist.

Rodney Gibson are 60 de ani, iar în ziua când a fost prins conducând cu viteză peste limita legală, primise o veste îngrozitoare: fiica lui pierdea lupta cu cancerul.

A fost tras pe dreapta de un poliţist, dar lucrurile au căpătat o turnură neaşteptată. Ofiţerul Todd Durnil a observat că pe bordul maşinii americanului se afla o figurină cu un înger, similară uneia pe care şi el o avea.

Întrebat de unde o are, Rodney a explicat, cu lacrimi în ochi, că a primit-o în dar de la fiica lui, care acum se zbate între viaţă şi moarte.

Impresionat de poveste, poliţistul a decis să facă un gest incredibil, scrie Huffingto Post. În loc să-l sancţioneze pe şofer pentru abaterea comisă, l-a luat de mână şi s-a rugat, împreună cu el, pentru sănătatea fetei.

"Stăteam acolo şi mă gândeam că omul acela are nevoie de o rugăciune. Bunul Dumnezeu a făcut să ne întâlnim cu un motiv anume", a povestit Durnil.

După acest moment, Rodney a plecat mai departe la drum, dar a doua zi a ţinut să telefoneze la secţia de Poliţie pentru a transmite mulţumirile şi recunoştinţa sa.

"M-a luat de mână şi a început să se roage pentru fiica mea, pentru familia mea. M-au trecut fiori în tot corpul. Nu voi uita niciodată asta, nici eu, nici familia mea", a explicat Rodney.